Повернення будинка-стіни народу!

04 вересня 2017, 16:43
Власник сторінки
0
103
Повернення будинка-стіни народу!

Щоб щось збудувати-потрібно дещо зламати.

Вчора, третього вересня , активісти усіх патріотичних організацій , а також небайдужі Одесити знову зібралися біля забудови під будинком-стіною, із вимогою про її зупинення. Згадаємо, що раніше вже були вимоги про зупинення забудування, але ніяких дій , зі сторони влади прийнято не було.
 
Отже, коли я прибув на місце, патріоти висловлювали свої позиції щодо цієї ситуації, та ніякої відповіді вони не здобули. Тоді активісти вирішили самотужки повернути пам'ятку архітектури місту, але розпочався конфлікт с представниками поліції й було застосовано сльозоточивий газ. На щастя , під час сутички, не одна із сторон не постраждала.

Завдяки співпраці , через декілька хвилин їм все ж вдалось потрапити за межі паркану , та почати демонтаж забудови, а проходило це наступником шляхом : різні люди, різного віку та різних організацій за мить самоорганізувалися , та розділили роботу. Одні - зробили "ланцюги" , та скидали цеглини с даху, другі - скидали пісок, інші - розбирали стіни. 
Відверто сказати, мені як патріоту було приємно слідкувати за такою єдністю.

Зрештою, другий поверх будівлі було демонтовано вщент, і я вважаю це правильним, навіть за такими радикальними діями. Продавати пам'ятки архітектури низько навіть для нашої влади.

Декілька фото с місця подій.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Одеса,будинок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.