Оцінка ефективності М.Саакашвілі західними експертами

01 вересня 2017, 10:58
Власник сторінки
0
528
Оцінка ефективності М.Саакашвілі західними експертами

В європейському відділенні американського фонду Карнегі (одному з найбільших мозкових центрів США) розкритикували роботу Саакашвілі на посаді голови ОДА.

Фонд опублікував розгромну статтю про змову Саакашвілі з Януковичем і провал реформ в Одесі. Експерт фонду Карнегі Томас де Ваал вважає, що сумніви щодо реформаторських здібностей одеського губернатора викликає аеропорт. Одесити обурені тим фактом, що Саакашвілі орендує центр адмінпослуг у Б.Кауфмана і О.Грановського. Крім того, мешканці висловлюють невдоволення через неможливість потрапити до губернатора на прийом.

Інформація про висловлювання відомого експерта грузинській політиці Колумбійського університету Нью Йорка Лінкольна Мітчела стосовно того, що українцям не варто довіряти Саакашвілі, який не відданий ні Грузії ні Україні та з легкістю поміняє місце проживання у разі отримання вигідної пропозиції. Боротьба з корупцією для Саакашвілі лише інструмент маніпулювання та піару, а кожний, хто з ним не згоден безпідставно оголошувався корумпованим або проросійськи налаштованим. Програш партії Саакашвілі на виборах в Грузії експерт називає закономірним, так як його політика в Грузії була спрямована на порушення прав людини. Експерт впевнений, що політичного майбутнього у Саакашвілі в Україні немає, його нова партія не набере більше 10-15% підтримки і обмежиться тільки гучними заявами в ЗМІ.

(джерело — NZS_FATAL_OSHIBKI_SAKAL_[Z]_(01_11_16)_[02-44])

Глави держав західної Європи та керівники партій в Грузії висловили скептичне відношення щодо діяльності Саакашвілі на посту губернатора Одеської області. Керівник партії «Єдина Грузія» Ніно Буджанадзе заявила, що «Він на Україні для того щоб підливати масла в вогонь, а не врегулювання ситуації, що вигідно іншим силам в державі». Оприлюднена інформація щодо проплачених мітингів на підтримку Саакашвілі в Тбілісі.

(джерело — SAAKSHVILI_VS_BRINDAK_260416!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

В селі Гремікі Хотинської області в Грузії відкрився музей, який ілюструє злочини Міхеіла Саакашвіла та його партії Єдиний Національний Рух. В музеї представлена фотовиставка, яка демонструє факти злочинів, вчинених Саакашвілі. Вимагання грошей – нерідкість у часи правління Саакашвілі. Засновник виставки говорить, щоб виставка лише буде поповнюватися подібними експонатами. (джерело — NZS_MYZEI_SAAKI_[Z]_(26_10_16)_[02-48])

Інформація про розчарування грузинського народу новою післяреволюційною владою та президентом-диктатором в обличчі М. Саакашвілі. Йдеться про використання компрометуючих матеріалів проти впливових осіб держави, щоб змусити їх підтримати чинну на той час владу в Грузії. Наголошується на масових вбивствах та арештах невинних (наводяться дані, що 320 тис. осіб з 3 млн. населення було ув'язнено). Висвітлюється інформація, що ув'язнених використовували для проведення медичних експериментів, а їхні органи потім продавалися на «чорному ринку», під керівництвом дружини екс-президента Грузії С. Рулофс. «Чорні трансплантологи» заробляли мільйони на українських солдатах та полонених із зони АТО, під прикриттям Одеського губернатора. Українців закликають уважно прислухатися до слів Саакашвілі та перевіряти їх на правдивість. (джерело — Михо Чудотворец. История лжи. Четвертая серия)

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.