Бєспрєдєл п'яних прокурорських

19 серпня 2017, 20:32
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
157

Скоєно напад на депутата Рівнеської міської ради від Радикальної партії Ляшка Анатолій Лащука.


Трапився інцидент у під'їзді будинку, де проживає Анатолій. Напередодні він зробив зауваження сусіду, який був напідпитку, щоб той перепакував авто у дворі. У відповідь почув хамство і погрози. Сусід Іван Шмігель (на фото) пішов за ним у під'їзд і зненацька облив якоюсь рідиною.

Битовуха, скажете ви. І я так вирішив. Хоча дії п'яного бидла навіть побутова складова конфлікту ніяк не виправдовує. Ба більше, Шмігель був в стані алкогольного сп'яніння, коли паркував машину. А скільки біди і горя від п'яних за кермом - всі ми знаємо...

Однак історія цікавіше. Сусід виявився швагром керівника Рівненської міської прокуратури - Василя Суржука. Тож було розіграно спектакль, викликана "Швидка" і складено протоколи про побиття. Анатолій Лащук в свою чергу викликав поліцію і також написав заяву. Але родичів у правоохоронних органах у нього немає...

Направив вже звернення до керівника Національної поліції Рівненської області Валерія Самчука, в якому вимагаю розслідувати злочин і покарати винного. Копії звернення направив міністру внутрішніх справ Арсену Авакову та керівнику НП Сергію Князєву.

Від Генпрокуратури вимагаю відсторонити прокурора Рівного Василя Суржука від виконання службових обов'язків на момент розслідування і призначити процесуальну перевірку в зв'язку з інформацією, що прокурор покриває свавілля п'яного родича.

Членів правоохоронного комітету парламенту прошу розглянути інцидент на найближчому засіданні: Ігоря Мосійчука, Антона Геращенка, Ігоря Котвіцького, Євгена Дейдея.

P.S. А головне - прошу колег підтримати нашу ініціативу із посилення кримінальної відповідальності за водіння автомобіля у нетверезому стані.

ВІДЕОИсточник: 





Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.