The New York Times у руках російської пропаганди

14 серпня 2017, 19:41
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
5
377
The New York Times у руках російської пропаганди
Диктатор Кім Чен Ин заявив, що запуск ракети "Хвансон-14" був "подарунком" до Дня незалежності США.

"Південмаш" назвав статтю NYT щодо ракет провокацією

Страх найкращий інструмент контролю над людьми. Російські пропаганисти цю формулу давно взяли на озброєння. Срах породжує не лише теракти, а й можлива потенційна загроза війни та всесвітня катастрофа.

Останним часом на США та Європу страх наганяє Північна Корея. У західній пресі спостерігається істерика щодо успішного випробування КНДР нової міжконтинентальної балістичної ракети, котра, як заявило місцеве північно-корейське ТВ, може "дістати самого серця США" тобто столиці.

Зранку, 4 липня, з бази неподалік від міста Кісон в центрі країни, було здійснено запуск міжконтинентальної балістичної ракети «Хвансон -14» (Марс). Диктатор Кім Чен Ин заявив, що запуск ракети був «подарунком» до Дня незалежності США.

У Пентагоні заявили, що таку ракету «ніколи не бачили». Ракета «Хвасон-14», як стверджує КНДР, має дальність польоту 6500 км.

Північна Корея заявила, що ракета полетіла по крутій траєкторії, яка пролягла на 2800 кілометрів над Землею, перш ніж впасти в морі.

Аналітики сказали, що якби ракета була запущена за стандартною, більш плоскою траєкторією, вона могла б досягти Аляски.

Після такої інформаціїної атрпідготовки у The New York Times і з'являється стаття про те, що успішному випробуванню "Хвасон-14" можливо варто завдячувати українському "Південмашу".

 І тут понеслося. Ніхто не звертає увагу на умовний стиль такого припущення. Не береться до уваги той факт, що таке припущення зробив анонімний експерт. Ніхто не вмикає мізки: як це так -придбати ракету на "чорному ринку" і непомітно доправити її на край світу.

Україна знову у фокусі уваги. Створюється імідж держави, котра порушує санкції. Відчуваєте звязок? Країна, яку увесь світ підтримує санкціями проти Росії за анексований Крим і віджатий Донбас, веде брудні закулісні ігри

Після такої комбінації забувається інформація, що саме Росія допомогла КНДР випробувати свою ракету. На паузу ставиться тема виділення Україні з боку США летальної зброї. Можливо, навіть змінюється порядок денний переговорів Москви та Вашингтона у форматі зустрічі Суркова та Волкера.

Публікації NYT наочний приклад російської пропаганди у дії. А тепер дивимося як і, головне, хто в України обсмоктує цю кинуту провокативну кістку

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.