Інтерньюз-Україна представили книгу «Путівник по реформах»

07 серпня 2017, 16:22
Власник сторінки
0
34
Інтерньюз-Україна представили книгу «Путівник по реформах»

та провели конкурс реформаторів Reforms Guide Awards

3 серпня на території офісу ГО «Інтерньюз-Україна» відбулася літня вечірка з нагоди презентації книги «Путівник по реформах» та голосування за найкращого реформатора України
Книга «Путівник по реформах» - нове, унікальне видання, створене незалежними експертами та журналістами «Інтерньюз-Україна» за фінансової підтримки Посольства Фінляндія в Україні, яке розглядає 17 ключових реформ, розпочатих у 2014 році. У книзі описані не лише цілі, здобуття та очікування від кожної з них, а й дано короткий історичний екскурс у кожну з галузей, що нині реформуються. Путівник розповідає про усі попередні спроби провести реформи, а таких було чимало, та вказує на причини провалу попередніх спроб. Це перше видання такого роду – узагальнюючий аналіз ґрунтовних, глибинних змін, які відбуваються у державі сьогодні.
Офіційну частину презентації Путівника відкрив директор з програмної діяльності «Інтерньюз-Україна» Андрій Кулаков: «Для країни, що проходить серйозний та масштабний період змін, Путівник по реформах – так само незамінна книга, як і туристичний путівник для подорожуючого. Особливо цей путівник корисний тому, що є об’єктивним – усі матеріали книги написані незалежними експертами з реформ. Ми сподіваємось що книга наштовхне читачів на вивчення процесів реформування та активне включення у процес контролю та здійснення реформ. Зі свого боку «Інтерньюз-Україна» робитиме усе можливе не лише для популяризації цієї книги та проекту, в Україні та закордоном, а й інформування про реформи в державі в цілому». Під час презентації усі запрошені мали змогу обрати головного рушія та гальма українських реформ під час конкурсу Reforms Guide Awards. Гостям було запропоновано проголосувати «за» чи «проти» наступних кандидатів:
Петро Порошенко, Володимир Гройсман, Геннадій Зубко, Павло Петренко, Арсен Аваков, Володимир Омелян, Максим Нефьодов, Ольга Богомолець, Уляна Супрун, Іванна Климпуш-Цинцадзе.
«Путівник по реформах» є у вільному доступі в інтернеті – завантажуйте на сайті проекту .
Також найближчим часом вийде й переклад книги англійською мовою.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.