Ляшко - громадянин Намібії (Документ)

04 серпня 2017, 12:13
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
354

Уявляєте, яка #зрада



Патріот. Полум'яний борець за те, щоб Україною керували українські громадяни. Політик, який каже "коли я Президентом - українським паспортом будуть гордитись". І тут такий зашквар - Олег Ляшко виявився громадянином Намібії, таким чином порушуючи Конституцію України, яка не передбачає подвійного громадянства. Правда, у Олега Валєріча воно вже потрійне, враховуючи австрійський паспорт.

Намібія - між тим, чудова країна із живописними пейзажами. Пустелі, савани, гори, узбережжя Атлантичного океану. На другому фото - потенційні виборці Ляшка з племені хімба. Уявляю, як він перед ними виступає серед пустелі, а вони уважно слухають - душевна картина одначе. Правда, перекласти слово skotyniaky на мову ошивамбо (рідна для половини населенн) - задача не з простих.


В Намібії нема депутатськоі недоторканності. Зате поширений канібалізм. Тобто депутата можна сожрать. Багатьом нашим виборцям, думаю, понравився б такий нюанс намібійського парламентаризму. Може, воно даже і вкусно: на грилі з соусом барбекю і занесеними овочами.

Возможно саме це і привабило Олега Валєріча стати громадянином Намібії - хтозна... Про те, шо він людоєд я, наприклад, знаю з 2014 року. Бачив про це репортаж на каналі "Россія-1". Єстєствєнно, вірю. Це ж по телевізору показали. І в інтернеті про це написали десь, як не вірити.

_________
На відміну від "австрійського" паспорту Ляшка у "намібійському" його ім'я принаймні написано без помилок. 
Порохоботи, юлеботи і саакоботи (які вчора теж були порохоботами) з неабияким завзяттям поширюють старий фейк з брудної передвиборчої 2014 року про "австрійське громадянство" Ляшка. Хоч би шось нове придумали. А то вже навіть скучно.

Дивує, коли притомні здавалося б люди на цю ахінею ведуться, шерять і моралізаторствують. Шановні, ви хоч би подивились уважно, яку хуйню поширюєте. Хоч би якісний фейк був, понімаю, а то ж халтура, тьху. Там (!) його (!) ім'я (!) написано (!) з (!) помилкою (!). З помилкою, Карл!!! При совітах було: Пастернака не читал, но осуждаю. Нині: не читав, но зроблю репост. Це який нєістравімий совок в головах багатьох людей засів...

Куди інша справа - "намібійський" паспорт Ляшка. Робота якісна. На моє прохання Сергій Бугаєв намалював його у фотошопі дуже акуратно. Потратив на це багато часу. Хвилин десять чи п'ятнадцять. Автори ж "австрійського" паспорту - бездарні ледацюги.

Третє фото - для особо одарьонних нєвєрующіх хом. Офіційна відповідь Надзвичайного і Повноважного Посла Австрії в Україні пана Вульфа Дітріха Хайма щодо відсутності у Ляшка австрійського громадянства. Амінь.

Источник: 



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Африка,Радикальна партія,Намибия,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,громадянство,Австрія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.