Моя перемога - це перемога України

01 серпня 2017, 12:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
118

Авторитетний і шанований мною історик Ярослав Грицак в інтерв’ю НВ висловив побоювання у зв’язку з можливістю популістської контрреволюції.


Він вважає, що моєму і Тимошенко успіху буде сприяти збідніння середнього класу: “Приходить той, хто обіцяє дуже швидкі і радикальні зміни…”.

Пан Грицак не помилився: Тимошенко справді живе і діє за принципом – чим гірше Україні, тим краще їй. Тому її успіх – у програші України!

У мене, пане Ярославе, інша політика: моя перемога – у перемозі України! І в цьому моя принципова, світоглядна відмінність від Тимошенко.

Натомість, пане Грицак, як і мільйони українців, я бачу зовсім іншу контрреволюцію. Повзучу антидемократичну контрреволюцію, очолювану Президентом Порошенко. Він узурпує владу в країні, робить українців біднішими, імітує реформи, підриває міжнародний авторитет України та чинить брутальний тиск на своїх політичних опонентів. Така політика не тільки порушує всі обіцянки “жити по-новому”, а й знищує середній клас і надалі перетворює Україну на сировинний додаток більш успішних сусідів, робить нашу країну глобальним донором талантів і сировинних ресурсів, краде у українців перспективу.

По-друге, моя команда має абсолютно чітке бачення як провести модернізацію України, подолати масову бідність і зробити, щоб економіка зростала та працювала на кожного українця, а не на десяток олігархів. Ми єдина парламентська політична сила, яка публічно запропонувала Антикризовий план розвитку економіки. Вирватись із бідності та зовнішньої залежності реально, але для цього потрібне величезне бажання, консолідація нашого суспільства, а також політична воля.

По-третє, ми маємо не тільки плани, а й конкретні здобутки. Низка наших ініціатив, спрямованих на розвиток промисловості і підприємництва, а отже і формування середного класу вже стали законами. Зокрема:

1. Заборонили на 10 років експорт лісу-кругляка для захисту національної екології та відродження власного виробництва.

2. Підняли втричі вивізне мито на металобрухт для гарантованого забезпечення заводів сировиною, армії – технікою і зброєю, а українців – роботою і зарплатою.

3. Обмежили індексацію земельного податку для промисловців та підприємців для збереження виробництв і захисту реального сектору економіки.

4. Запровадили механізм масштабної енергомодернізації через енергосервісні контракти для зменшення імпорту газу і здобуття енергонезалежності.

5. Врегулювали створення експортно-кредитного агентства для підтримки власних виробників через здешевлення кредитів, страхування і гарантування експортних поставок несировинної продукції.

6. Започаткували інвестиційний пакет для залучення промислових інвестицій і створення робочих місць через індустріальні парки.

7. Створили фіскальні стимули для розвитку індустрії електротранспорту в Україні.

8. Запровадили нову нерепресивну та прозору систему держнагляду, що унеможливить використання контролюючих органів для тиску на підприємців.

9. Вибороли двократне зменшення ЄСВ для підприємців.

10. Домоглися підвищення вдвічі мінімальної заробітної плати.

І це далеко не повний перелік.

Тому я запрошую шановного пана Грицака до серйозної та змістовної економічної дискусії зі мною і моєю командою. Я упевнений на 200%, що після цієї розмови він стане моїм надійним союзником і однодумцем, адже втілення в життя нашого Антикризового плану Україна потребує як повітря.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: газ,робота,енергетика,Радикальна партія,зарплата,Олег Ляшко,екологія,економіка України,податки,армія,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.