Тяжкі часи для путінської бригади

31 липня 2017, 17:56
Власник сторінки
3
83
Тяжкі часи для путінської бригади
От зараз переполох стоїть в будинках Тимченок-Ковальчуків-Ротенбергов і ще багатьох путінських «гаманців»!

Путін відмовляется бачити лещата на своїй шиї, та скоро воні затянутся далі нікуди. Сам собі могилу копає!

Я не знаю, що Путін і його бригада роблять сьогодні щоб запобігти підписанню. Але якщо це все-таки станеться і Трамп поставить підпис, то в Росії найближчим часом почнеться Армаггедон. І справа навіть не в економіці, яка в 18-му році неминуче, нарешті, трісне бо обсяг платежів по кредитах перевищить всі надходження і залишки коштів в двох «Кудринських» фондах (а доступ до нових запозичень закритий). А, в першу чергу, через безпрецедентний «наїзд» на всю путінську бригаду і їхні активи за кордоном.

Адже саме приїзд в Москву швейцарського президента в 2014 році з (імовірно) списочком рахунків запобіг великомасштабний введення військ в Україну. Путіна навіть змусили дати команду Радфеда «відкликати» дозвіл на введення військ. Зараз же американці в відкриту зафіксували в новому законі обов'язок своєї фінрозвідки надати владі всю інформацію про рахунки і активи путінського оточення з метою їх подальшої конфіскації і притягнення винних до відповідальності за відмивання коштів, нажитих злочинним шляхом. Ви хоч уявляєте, який переполох варто зараз в будинках Тимченок-Ковальчуків-Ротенбергов і ще багатьох вовінам «гаманців»? З таким розкладом ФСБ скоро взагалі за їжу працювати буде і вся їх ганебна пропаганда накриется мідним тазом.

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,Росія,Кремль,Путін,санкції
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.