Чи заслуговує Конотоп такого мера?

29 липня 2017, 12:44
Власник сторінки
журналіст
0
312

Після святкування річниці Конотопської битви у громадян міста залишились двоякі відчуття: начеб-то і свято відбулося, але зіпсований настрій унеможливлює радість та гордість.

Після святкування річниці Конотопської битви у громадян міста залишились двоякі відчуття: начеб-то і свято відбулося, але зіпсований настрій унеможливлює радість та гордість. Виною тому - мер Конотопа А.Семеніхін, який зʼявився на головній сцені міста під кінець святкування у такому вигляді, ніби тільки-но з пляжу, або якогось генделику. Але не зовнішній вигляд мера обурив натовп, а те на що посадова особа спромоглася у своїх висловлюваннях. Він, мабуть, втратив відчуття простору, не розумів де знаходиться, чи то на сесії міської ради, чи з колегами по партії за філіжанкою "кави", але ніяк не перед натовпом містян. Його речники, чи радники, чи просто посіпаки, ті, хто пишуть йому тексти, так відчайдушно святкували, що не спромоглися на красномовні висловлювання у написанні тексту для виступу, тому Артему довелось імпровізувати, і тут Семеніхіна понесло, да так, що аж син Данилко, який теж стояв на сцені -  закрив вуха, щоб не чути ахінеї батька. Він такий, тут вже нічого не поробиш, так саме страшне — він хоче, щоб усі були такими! Головні вороги - депутати, це зрозуміло, не дають свою згоду грати в брудні ігри, розкрадати місто, жити за рахунок громади йому та однопартійцям, але те, як очільник звертається до них - це показує рівень освітченості та моральних якостей Семеніхіна:

- « А також такими нехлюями, як вони, які і тоді допомагали ворогу окуповувати нашу землю».

НЕХЛЮЙ — незібрана, недбала в своїх діях,учинках і т.ін. Людина. Неохайна людина.


Як може називати людина, яка дозволяє собі прийти в шортах та вʼєтнамках в міську раду, на роботу, інших - нехлюями?

Може, тому що, через брак освіти не розуміє значень слів.


«Нехай ці покидьки, які не ходять на сесії, знають, що земля буде горіти під їхніми ногами. Не будуть вони жити в цій країні — нехай краще зараз тікають до своєї московії. Рука вендети до них дотягнеться.»

«Ми старалися не зважаючи насупротив цих проклятих тварюк, які заважають, як кажуть, нам жити...»


ПОКИДЬКИ — морально розкладені люди, непотріб, негідь, потолоч.

ВЕНДЕТА — кровава помста.

ПРОКЛЯТІ ТВАРЮКИ — брудна лайка від очільника міста у бік депутатів


Тобто за його словами депутати— керівники найбільших підприємств, бізнесмени, громадські активісти — це непотріб, який не буде жити в «цій країні». І далі йде пряма погроза життю.

Чи освітчена людина, порядна, здатна на такі висловлювання? Звісно ні.

Червоніють вчителі 12-ї школи, де вчився теперішній мер, директор, який є насьогодні депутатом міської ради, адже і до нього також направлено це звернення. Соромно, що не змогли виховати та навчити порядності у юному віці Артема Семеніхіна.

А може хтось знає де його вьому цьому вчили?

Як надалі працювати депутатському корпусу з особою, яка зневажає їх, погрожує розправою, зневажає містян, робить все аби покращити лише своє становище та становище своїх дружків по партії Свобода.


Хіба на це заслуговують жителі міста Конотоп? Щоб їм погрожували? Та ще й хто?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: конотоп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.