Заяви Саакашвілі - війна проти українців!

28 липня 2017, 19:12
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
189

Саакашвілі зрадив свій рідний чудовий народ Грузії, а тепер, засліплений жадобою помсти Порошенку, він відкрив другий фронт агресії проти України.


Заяви Саакашвілі на CNN про те, що Україна втручалася у вибори в США – це підло, це війна проти українців! Більшість із нас дуже не любить, м’яко кажучи, Президента Порошенка, але за кордоном ми всі, на відміну від бродячого убивці Саакашвілі і продажних грантоїдів, зобов’язані відстоювати і захищати інтереси України! Бо президенти приходять і відходять, а інтереси нашої рідної України, її сила і міць – понад усе!

Безродним зайдам цього ніколи не зрозуміти! Це ще один аргумент за те, щоб в усіх них забрати українське громадянство, яке вони незаконно отримали, і вислати у ті країни, звідки вони втекли від правосуддя!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,Міхеїл Саакашвілі,Петро Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.