Будьте вільними!

16 липня 2017, 14:31
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
7
146

Сьогодні виповнюється 27 років, відколи була проголошена Декларація про державний суверенітет УРСР. Це був вагомий і сильний крок на шляху до нашої незалежності.


В період розвалу радянської державної машини саме ця декларація визначила вектор, в якому ми рухаємося – до свободи, демократії і порядку на своїй рідній землі.

Боляче, що за 27 рік, що минув з часу тих подій ми, український народ, так і не здобули справжньої волі – економічної та політичної. І це, незважаючи на інші ключові моменти впродовж останніх десятиліть: проголошення Акту про Незалежність України, прийняття вітчизняної Конституції…

Сумно. Бо де ж наш суверенітет?! Де наша незалежність, якщо ми залежимо від російського газу, єгипетської картоплі та китайського одягу… Якщо наші діти давляться аргентинськими яблуками, а хворі в наших лікарнях гроблять себе індійськими таблетками… Якщо ми їздимо на корейських велосипедах по збудованих турками дорогах…

До всіх цих залежностей додалася ще війна, в якій ми зможемо перемогти тільки тоді, коли будемо економічно сильними, коли перестанемо бути сировинним придатком Європи, продавати ліс, метал, землю замість того, щоб продавати продукцію.

Наша команда бачить один вихід: максимально підтримувати національного виробника, розвивати промисловість, створювати робочі місця, давати людям роботу і зарплату. Тільки так ми зможемо подолати бідність та енергозалежність. Коли ми досягнемо своєї мети, свято проголошення Декларації про державний суверенітет не викликатиме питань.

Вітаю Вас, дорогі українці! Будьте вільними!

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.