Щеплення від корупції в Україні - закон про імпічмент президенту

14 липня 2017, 20:32
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
204

На Львівському бронетанковому заводі Президент Порошенко заявив, що він шкодує, що парламент не позбавив недоторканості усіх депутатів.


А я щиро шкодую, що Президент України принижує українців, коли думає, що вони не бачать різниці між реальною боротьбою з корупцією та її імітацією. А ще дуже погано, що на 26-му році Незалежності України досі немає процедури імпічменту Президента (як у всіх цивілізованих країнах!), щоб глава держави так само відповідав перед Законом, як і будь хто з українців.

Тому я звертаюся до Президента Порошенка припинити обманювати українців, дискредитувати парламент, використовувати правоохоронні органи для монополізації влади в Україні. Щеплення від зловживань і корупції влади – зміна закону про вибори, зміна складу ЦВК, скасування недоторканості депутатів і суддів, закон про імпічмент Президента України і про парламентські слідчі комісії, справжня реформа прокуратури і судів. До речі, усі ці ініціативи наполегливо блокує фракція БПП у Раді.

Пане Президенте, кличу Вас на дебати, щоб ми з Вами серйозно обговорили ці важливі для України теми.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,Радикальна партія,Олег Ляшко,Петро Порошенко,імпічмент,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.