Не дозволю скасувати мораторій на вивіз сировини з України!

14 липня 2017, 19:25
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
98

Переважна більшість можновладців хворіє політичним інфантилізмом – хочуть за будь-яку ціну сподобатись закордонним партнерам. Навіть коли за це приходиться розплачуватись національними інтересами.


А я думаю, що найкраща політика і всередині країни, і з закордонними партнерами – чесність та справедливе партнерство!

Провели у Верховній Раді зустріч з Віце-президентом Єврокомісії Валдісом Домбровскісом, на якій я подякував йому за підтримку Європою України, зокрема, в частині санкцій проти РФ. Але при цьому запевнив Єврокомісара Домбровскіса, що я і моя команда за жодних умов не дамо скасувати мораторій на експорт з України лісу-кругляка чи знизити вивізне мито на металобрухт, які за нашою ініціативою були встановлені в українському парламенті. Які б обіцянки з цього приводу не давали Президент чи уряд, і які б кредити за це не обіцяли.

Україна – Європа цивілізаційно і світоглядно. Місія ж моєї команди – зробити Україну частиною Європи й економічно! Забезпечити українцям роботу, належні доходи і перспективу. З цих позицій має виходити і ЄС як наш стратегічний партнер. Тим більше, коли наші промислові закони не тільки життєво важливі для оборони і економіки, а й насправді повністю відповідають міжнародним угодам.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,економіка,фракція РПЛ,єврокомісар
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.