Маріуполь - форпост України!

04 липня 2017, 18:59
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
177

Разом з мером Маріуполя Вадимом Бойченком ми вже зробили чимало для мешканців міста та тимчасових переселенців з Донбасу, яких у півмільйонному Маріуполі близько 100 тисяч.


Особливу увагу приділяємо інфрастуктурним проектам у соціальній сфері. Спільними зусиллями вибили кошти на добудову дитсадка, на який жителі району Волонтерівка чекали 20 років. А також – на модернізацію технологічного ліцею і палацу культури (колишній дім піонерів).

Але на цьому не зупиняємося. В планах – вирішити проблему з постачанням чистої води, яка гостро стала через руйнацію водогону в січні цього року. А також – проблему транспортного сполучення, зокрема, побудову дороги Маріуполь-Запоріжжя та розширення прохідності залізничного вузла Комиш-Зоря, що не дозволяє працювати на повну потужність металургійним комбінатам регіону та відповідно гальмує розвиток економіки.

І чи не найголовніше наше завдання – до кінця року завершити ремонт двох житлових об’єктів для поселення сотні переселенців. Частково вони вже заселені. Кілька родин, яким перед новим роком я пообіцяв нове житло, вже чекають мене в гості на котлети. Із задоволенням скоро приїду на новосілля!

Також за нашої підтримки невдовзі відкриється Центр надання адмінпослуг, в який і маріупольці, і переселенці зможуть звертатися з усіма своїми проблемами та оперативно і без зайвої бюрократії їх вирішувати.

А ще ми взяли під опіку виші-переселенці, які “переїхали” з Донецька до Маріуполя. Освічена молодь – запорука світлого майбутнього нашої держави.

Ми своїх не кидаємо в біді. Донбас – це Україна!

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,Маріуполь,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.