Діма

24 червня 2017, 13:13
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
8
274

Мій друг і брат.


Ми потоваришували в автозаку. Перед тим - побиті "Беркутом" за антикомуністичну акцію. Брат стріляв за мене. Брат виносив мене на руках, перетруєного газом 1 грудня на Банковій. Брат знав, що у розшуку (!), але не ховався (!), бо вважав, що йому треба бути поряд зі мною - тоді, коли мені було по-справжньому важко. Брат колись уступив мені дівчину, знаючи, що я без тями від неї. Брат пам'ятає, коли день народження у моєї Мами.

Одинадцять років ти поруч. І жодного разу не підвів. Якби ти був не правий - я б, мабуть, Господи прости, все одно, тебе підтримав. Отака я людина з прибабахом, себто із принципом. Своїх не здаю за жодних обставин. Я не можу не підтримати побратима, який ризикував за мене життям, здоров'ям і свободою.

Але в даному випадку моя сумнівна совість абсолютно чиста. Цнотлива, ніби монахиня з ордену Святої Бригіти. Бо ти абсолютно правий. Коли медіа-повії на кшталт Гужви і медіа-сутенери на зразок Льовочкіна перетворюють вітчизняний простір на казна-що. Коли свідомістю людей цинічно маніпулюють. В інтересах своїх кишень. І в інтересах - що, без сумніву, страшніше - ворога.

Ворога, який вбиває і калічить українців. Ворога, який віджимає наші території. Ворога, який ґвалтує наших жінок. Ворога, який забирає наші території. Ворога, який знищує нашу інфраструктуру. Ворога, який забирає у наших людей робочі місця. Ворога, який воліє змусити нас забути свою мову, свою культуру, свою історичну спадщину. Ворога, який хоче заборонити нам ходити в нашу Церкву.
Ворога, який мріє скорити нас і зробити покірними рабами.

В 600 кілометрах від того, де у Ворога це, на жаль, в значній мірі вдається - там, де пеклом війни зробили рай русскаго міра - у відносно спокійному Києві агентура ФСБ доволі вольготно реалізовує план Ворога. І цьому має прийти кінець. Чим швидше - тим краще. Бо, коли ти у Маріуполі, в Ілловайську, під Мар'їнкою стріляв за Україну - вони подавали патрони ворогу. А в наш час інформаційні "гради" стріляють іноді ще кривавіше, ніж справжні. І коли ти спалював БТР на Майдані 18 лютого, не знаючи, що буде завтра - вони стверджували, мовляв, Небесна Сотня розстріляла себе сама. От і все. Я горжусь тобою, братику!



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,війна,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.