Чому Бурбак Маким. фантазує про перевибори Чернівецької міської ради?

13 червня 2017, 15:35
Власник сторінки
0
577
Чому Бурбак Маким. фантазує про перевибори Чернівецької міської ради?
Бурбак Максим Юрійович фото: molbuk.ua

Не знайдеться у ВР депутата з інших областей України який з високої трибуни так принижував свій рідний край та місто в якому народився, виріс і давайте називати речі своїми іменами - збагатився.

Депутат ВР М.Бурбак є однією з найбільших помилок в багаторічному  політикумі Буковини починаючи з часів Австро-Угорщини.

  Депутат від  204 округу ( Хотин, Заставна, Кельмінці, Сокиряни)  де в  Кельминецькому  і Заставнівському р-нах  практично немає реформ і  соціальні питання громадян теж не вирішуються, а сам  депутат голів громад  назвав  лузерами .  В Сокирянському також проблемна ситуація  тому, що є бачення його власне, а є бачення голів місцевих рад і вони не сходяться, і історичний Хотин, який в свій час перекривав дороги,  і як результат місцеві жителі разом з чиновниками вимушені були  йти до нього на поклін.  Висновок який – де б не побував цей політик окрім проблем, після нього нічого не лишається! 

Безпосередньо ця людина  має вплив на економічну, політичну та силову течію як на державному рівні  так і обласному. А всі хто відмовляється робити так як йому потрібно або ж на руку,  можуть бути покарані, і тут про демократію не йдеться, як кажуть, усі методи виправдані починаючи  від скритих та прямих погроз і  до такої делікатної роботи часто підключаються  обласні силові структури, збирають  інформацію і шукають  вразливі місця неугодних. Висока трибуна  ВРУ, та власний місцевий  телеканал можуть лише підвищити вагомість та важливість проблеми не вдаючись у подробиці та суть: кому це вигідно та потрібно? А вигідно і потрібно виявляється лише одній людині або представникам однієї політичної сили Народного Фронту , яка назавжди вже втратила довіру громадян та виборців, які зрозуміли, що обіцянки з їх уст то брехня.  
 
І ще одна проблема, але вже безпосередньо Бурбака , бо  не проходять власні питання в Чернівецької міській раді!  
Згодом знадобилося рішення для "ефективної" боротьби з політичними конкурентами і це рішення було знайдено- перевибори! 
Головне питання для чого і кому потрібні вибори, якщо і так зрозуміло, що результати перевиборів прогнозовані і розклад сил в міськраді істотно не зміниться  . Тоді для чого вибори?   Дуже просто, для мера Каспрука  це відволікти увагу чернівчан від постійних проблем з водопостачанням, ЖКГ, поганих доріг, і цей список можна продовжити до безкінечності, бо насправді проблем чимало і вони самі не вирішуються і вибори їх не вирішать, але треба переконати людей, що вибори це вихід ,а для Бурбака додаткова  причина показати  оточуючим свою вагомість .
 От і працюють проти всіх і кожного  на всіх рівнях, знову ж використовуючи трибуни ВРУ, «своїх» журналістів та телеканал. 

Недавній десант депутатів ВРУ офіційно організований Офісом Ради Європи в Україні  багато хто  сприймав як розборки та розгін депутатів міської ради, і можливо так і було тому що М. Бурбак при виступі в Мармуровій залі ЧНУ  де присутні представники райдержадміністрацій, райрад та районних депутатів, голови ОТГ, представники Кабміну   та інші обговорювали питання проведення реформ в області, але депутат  свій виступ присвятив виключно проблемам міської ради Чернівців хоча в залі не було ні мера Чернівців ані депутатів міської  ради та  звернувся до депутатів ВРУ щоб ті обов'язково проголосували за розпуск депутатів Чернівецької міської ради, хоча присутні на форумі від нього чекали пропозиції розвитку у сфері місцевого самоврядування та Децентралізації влади, і почути які ним впроваджені проекти чи програми пов'язані з розвитком громад?! Якщо їх немає, тоді треба говорити про те, що відволіче увагу…

Але на Буковині люди розумні, і з виступу навіть байдужим, було зрозуміло, що його цікавлять тільки власні амбіції,  і власна помста тих хто має свою думку, а питання економічного  розвитку  області  почекають… Було б добре як би депутатський корпус як міської так і обласної рад звернулися до парламенту та до  виборців  204 округу щодо відкликання депутата М.Ю. Бурбака  за народною ініціативою , як депутата який розхитує ситуацію в прикордонній Чернівецькій  області виключно   заради своєї вигоди!   Бо залякати усіх він точно не зможе!

Дуже сумно, але нині  зовсім не місто Чернівці та його жителі вирішують власну долю, а коридори ВРУ, хоча ці коридори задумані як інститут прийняття законів для покращення  рівня життя людей країни, а «такі» депутати  перетворили ВРУ в політичний ринок де всі з всіма торгують:  починаючи від посад і закінчуючи  політичним та фінансовим  впливом тільки заради власного збагачення, а прості люди свої проблеми хай вирішують самі, якщо  зможуть!
Ось так і живем,  від виборів до виборів, і чим частіше будуть вибори нехай у міську раду тим владі  краще, бо нема коли думати  про  дороги, каналізацію чи воду,боротися з бюрократією та  корупцією в стінах ратуші,  захищати інтереси соціально незахищених верств населення  бо треба готуватися  на виборів. Бо так комусь потрібно. А ви спитайте для чого, і чи від цього стануть ваші під’їзди чистішими, а дороги без ям? Відповідь знаєте… 

Олена Вакарчук для korrespondent.net, ukrpost.biz

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Верховная Рада,Буковина (Черновцы),Чернівці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.