Куди приведе нас НАТО?

12 червня 2017, 13:03
Власник сторінки
Лідер Житомирського представництва «Успішна країна»
0
151
Куди приведе нас НАТО?
Куди приведе нас НАТО?

22 червня 276 депутатів ВРУ, не цікавлячись думкою українців, підтримали Закон, який проголосив членство України в НАТО пріоритетом державної зовнішньої політики.

Це популізм і безуспішна спроба влади врятувати свій рейтинг, що впав до неможливості.

Адже вступ до НАТО - це спроба змусити працювати економіку України на збагачення інших держав, так як наші військові заводи не профільовані під стандарти озброєння НАТО. А що ми будемо робити з уже існуючою технікою і зброєю, які не підходять під стандарти НАТО?

В таких умовах Україна швидше за все остаточно стане придатком інших країн, а не самодостатньою державою, оскільки гроші будуть виведені з реального сектора економіки і спрямовані на повне переозброєння.

Наприклад, наша стрілецька зброя не відповідає стандартам стрілецької зброї НАТО.

Банально, патрон в автоматі різного калібру. Не кажучи про те, що необхідно змінювати військовий статут, теорію і тактику ведення бою, а значить за цим випливає перепідготовка всього командного складу і не тільки.

А хто питав нас? Або мене, наприклад? Чи хочу я, як громадянин України і корінний житель Житомира, щоб замість прославленої 95 аеромобільної бригади у Житомирі стояла військова частина «зелених беретів» або інших спецпідрозділів Америки, Англії або Німеччині?

Не кажучи вже про дії у відповідь від Росії. А вона не буде бездіяльною, що призведе до ескалації збройного конфлікту прикордонних з Росією регіонів. І це буде не тільки СХІД України!

Ми цього хочемо?

Хто нас про це питав? Верховна рада, рівень довіри до якої 4%, або сукупна група осіб, які тимчасово перебувають у владі, з рейтингом довіри не більше 5%?

У партії «Успішна країна» переконані, що Україна повинна бути військово-політично нейтральною та позаблоковою державою, що піклується про своє успішне майбутнє на благо її громадян, а не діяти виключно в корисливих інтересах привілейованої на даний момент групи осіб, які з останніх сил намагаються врятувати залишки рейтингу.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,НАТО,НАТО-Украина,Украина-США
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.