ПИШАЮСЬ, АЛЕ НЕ СВЯТКУЮ !

10 червня 2017, 11:46
Власник сторінки
Економіст
11
611

ВИЗНАЮ, БЕЗВІЗ - НОВА ВІХА ДЛЯ УКРАЇНИ !


Сьогодні ми останній день живемо за формальною, але суттєвою завісою. Пишаюсь тим, що паркан між нами та європейською цивілізацією, вимурований союзом, нарешті зруйновано і він впаде. Якщо політики будуть говорити, що це їх заслуга, то не вірте! Безвіз - це заслуга українського народу. Саме жертовними протестами, майданами, нещімними постами у Facebook і щоденною працею ми наблизили цей момент. Політики лишень виконували замовлення суспільства і навпаки, констатую, що виконували вони, поставлене нами завдання, вкрай погано. Особисто вважаю, що ще на Помаранчевому майдані ми заслугували бути з цивілізованим світом. 
Безвіз - це однозначна відмова від совка, відмова від середньовідчих традицій та ментальності. Це однозначний крок уперед, це щабель який взято українською нацією. Звісно безвіз не є панацеєю, але він важливий крок до справедивого та правового майбутнього. Нам, українцям, треба ще чимало зробити. Не дай Бог нам розслабитись, потонути в ілюзіях і, довірившись владі, перестати спонукати чиновників до прогресу. 
Святкувати доступ до європейської спільноти я не буду і Вас закликаю не вестись на окозамилювання влади. У нас війна, щоденна втрата кращих синів України, беззаконня, корупція та злидні. Ми будемо останніми покидьками, якщо станемо учасниками помпезного шабашу від влади під час "чуми".
При цьому, я дуже вдячний європейцям за те, що вони надали шанс моїй нації стати кращою і довести усьому світу, що українці належать до кагорти високоцивілізованих народів. Впевнений, що ми виправдаємо довіру і побудуємо справедливу, правову Україну з заможніми, захищеними та щасливими українцями, які будуть на чолі цивілізаційних процесів! 
СЛАВА  НАРОДУ  УКРАЇНИ!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: безвізовий режим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.