Рада Громадського контролю НАБУ і Патронатна служна

28 травня 2017, 13:36
Власник сторінки
0
240
Рада Громадського контролю НАБУ і Патронатна служна

Цікаві факти із конкурсу до Ради громадського контролю при НАБУ Місяць тому Національне антикорупційне бюро України оголосило конкурс із формування нового складу Ради громадського контролю при НАБУ. П

Цікаві факти із конкурсу до Ради громадського контролю при НАБУ

Місяць тому Національне антикорупційне бюро України оголосило конкурс із формування нового складу Ради громадського контролю при НАБУ. Прийом документів тривав з 10 по 19 травня включно.

Відповідно до Положення про РГК НАБУ кількісний склад складає 15 осіб, відбір яких проводитиметься шляхом інтернет голосування на сайті Національного антикорупційного бюро України 31 травня з 9:00 до 21:00.

Тепер детальніше розглянемо, як змінювався кількісний склад кандидатів на членство у РГК НАБУ протягом 22-23 травня.
*        22 травня о 20:15 на офіційній сторінці НАБУ на Facebook публікується оголошення, «ВИБОРИ НОВОГО СКЛАДУ РГК ПРИ НАБУ: УЧАСНИКИ КОНКУРСУ ВИЗНАЧЕНІ» відповідно до якого у конкурсі візьмуть участь 49 осіб, які представляють 31 громадську організацію.(посилання на публікацію
)

*23 травня о 12:31 публікується замовне «антикорупційне розслідування» проти ГО «Центр протидії корупції» від ГО «Національний інтерес України»(посилання http://bit.ly/2s9InjP) .Саме ця публікація стала предметом виступу депутата від Народного Фронту  Павла Пинзеника . В результаті депутатського виступу вийшла публікація на «Українській правді» «У НФ хочуть  забрати у ЦПК статус неприбуткової організації»

*23 травня 17:26 на офіційній сторінці НАБУ публікується новина, що список кандидатів на участь у формуванні ГРК при НАБУ був розширений і тепер становить 54 особи, які представляють 33 громадські організації .
П.с. У цьому списку з’явився кандидат від ГО «Національний інтерес України», автор «розслідування» Апасов Василь Олександрович, якого пов’язують із Народним Фронтом .

Після публікації по ЦПК, ми вирішили перевірити зв’язки кандидатів на членство у Раді громадського контролю при НАБУ так, ми отримали цікаву інформацію.

12 із 54 кандидатів, тобто кожен третій являються помічниками народних депутатів від тих чи інших фракцій у Верховній раді, а тепер детально:

1 Болюбаш Андрій Романович  -помічник народного депутата на платній основі депутата: Антонищака Андрія Федоровича «Блок Петра Порошенко»

http://posipaky.info/mp/10407 (в біографії не вказано)

2. Нестеров Сергій Юрійович – помічник народного депутата на платній основі на громадських засадах депутата: Герасимова Артура Володимировича «Блок Петра Порошенко»

http://posipaky.info/mp/10446 (вказано в біографії)

3. Боровський Тарас Миколайович - помічник народного депутата на платній основі депутат Добродомова Дмитра Євгеновича

http://posipaky.info/mp/10472 (вказано в біографії)

4. Кобильник Р. В пов’язаний з Добродомовим Дмитром Євгеновичем

Відповідно до витягу з протоколу делегування(Добродомов Д.Є. секретар засідання )

5. Кострюков Валерій Іванович помічник народного депутата  IVскликання,

Майко Віталія Івановича

http://posipaky.info/mp/9442  (вказано в біографії)

6. Кривович Володимир Сергійович помічник народного депутата на платній основі, депутата Горбатюка Анатолія Олексійовича «Партія регіонів»

http://posipaky.info/mp/9756  (вказано в біографії)

7. Куліковський Олександр Валерійович помічник народного депутата на громадських засадах

депутата Осуховського Олега Івановича ВО «Свобода»

http://posipaky.info/mp/10318  (вказано в біографії)

8. Лилик Тарас Ярославович помічник народного депутата на платній основі депутата Поляченко Володимира Аврумовича «Наша Україна»
 http://posipaky.info/mp/9903

9. Рацюк Валерій Анатолійович помічник народного депутата на громаських засадах депутат а Кожем’якіна Андрія Анатолійовича БЮТ

http://posipaky.info/mp/9814  (в біографії не вказано)

10. Хмельницький Богдан Сталіславович помічник народного депутата на громадських засадах депутата Полякова Максима Анатолійовича «Народний Фронт» (вказано в біографії)

http://posipaky.info/mp/10581

11. Шелеп МихайлоРоманович – відповідно до витягу з протоколу делегування(Добродомов Д.Є. секретар засідання):

https://drive.google.com/file/d/0B-PQJSHavol8bjh2a2pPaU1oYlk/view

12. Юрченко Алла Валеріївна помічник народного депутата на громадських засадах депутат Богомолець Ольга Вадимівна «Блок Петра Порошенко»(вказано в біографії)




Як ми бачимо лише половина із представлених осіб вказали в своїй біографії відповідні відомості.
Скоріш за все в ГРК НАБУ будуть намагатися протиснути своїх людей, оскільки ми вже на сьогоднішній день бачимо, що замість корупціонерів нинішня влада вирішила боротися з громадськими діячами та НАБУ. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Верховная Рада,народный фронт,громадська рада,боротьба з корупцією,помічник народного депутата,НАБУ,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.