У Тернополі вирішили незаконно відкликати депутатів

28 травня 2017, 00:37
Власник сторінки
0
29
У Тернополі вирішили незаконно відкликати депутатів

24 березня відбулись «таємні» збори громадян з метою відкликання місцевих депутатів. Попри порушення низки положень законодавства, ініціативну групу створили. Невідомо, чи прийме такі протоколи ТВК.

24 березня відбулись «таємні» збори громадян з метою відкликання місцевих депутатів. Попри порушення низки положень законодавства, ініціативну групу створили. Невідомо, чи прийме такі протоколи ТВК (територіальна виборча комісія).

 

Ми уже розповідали .

 

Довідка: Центр громадського контролю "Дій!" - спільний проект чеської організації People in Need та всеукраїнської громадської організації Центр UA за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проект полягає у розбудові в Україні мережі моніторингових центрів, які опікуються питаннями громадського контролю за діяльністю органів місцевої влади. До основних компонентів діяльності проекту відносяться: моніторинг та аналітика, адвокація, громадсько-правова просвіта, створення проактивності місцевого громадського сектору та його консолідація. Мережа на цьому етапі охоплює ключові міста в Україні, де на сьогодні цікава і динамічна громадсько-політична активність - Тернопіль, Вінниця, Запоріжжя, Краматорськ та Маріуполь (Донеччина).

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: депутат,народ,Тернопіль,мандат
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.