Для Порошенка рейтинги важливіші за нацбезпеку

09 травня 2017, 14:15
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
491

Президент Порошенко заявив, що кремлівська акція “Безсмертний полк” є зразком витонченої політичної спекуляції на почуттях людей.


Але Порошенко забув додати, що організатори цієї фсбшної авантюри в Україні його партнери Фірташ-Льовочкін-Бойко, а технічний виконавець – російський провокатор Шувалов, який має офіційний дозвіл на роботу в Україні.

Уся ця кремлівська шобла разом із сепарським “Інтером” досі ведуть підривну роботу в Україні лише завдяки персональній підтримці Порошенка!! Тому винуватці масового вбивства людей на Майдані Льовочкін і Бойко сидять у парламенті замість тюрми. А сепарський “Інтер” продовжує ставити експерименти над свідомістю українців, бо там не критикують Порошенка.

Для Порошенка власні рейтинги важливіші за національну безпеку України. І це невиліковний діагноз! Але ми змінимо це на виборах!!

 

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юрий Бойко,Радикальна партія,Олег Ляшко,Сергій Льовочкін,Ігор Шувалов,Петро Порошенко,фракція РПЛ,Бессмертный полк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.