«Пограли в революцію – час переходити до контрреволюції»

05 травня 2017, 18:08
Власник сторінки
0
80

Вони так і не зрозуміли, з якого це часу наші співвітчизники стали людьми іншої європейської генерації

Вказану сокровенну фразу «видав» царський генерал Корнілов у вересні 1917 року і, як видно, його слова на даний час намагаються використовувати окремі українські політики та здійснити своєрідний «реванш» за попередні роки.

Зокрема, соціал-демократи, очолювані С. Капліним, за фінансової підтримки олігарха Д. Фірташа, якого чекає суд в США, Всеукраїнське громадське об’єднання «Український вибір» на гроші «кума» ВВП, «соціалісти» за кошти С. Клюєва сплять і бачать «нові» часи, коли українці знову стануть «контрольовані», як при Януковичі та його команді. Медведчук взагалі намагається розіграти цілий «театр абсурду» як то роздати «нетямуючим» ветеранам, більшість з яких зявилась на світ у 50-ті роки, червоні знамена та гасла вже неіснуючої держави, підкріпивши шабаш «колорадськими» стрічками сепарів. Коротше кажучи, «я тебя слепила из того, что было…».

Вони так і не зрозуміли, з  якого це часу наші співвітчизники стали людьми іншої європейської генерації, які не бояться ні війни, ні олігархів, ні підкупних грошей, які так достатньо надсилає «старший» брат, щоб заспокоїти та усладити «хахлів».

«Хахли» знахабніли, хочуть справедливості, в Європу виїздити хочуть та й загалом жити, як люди, по справедливості, але ці «керівники» бажають загнати їх назад в стійло, як при СРСР, тому і організовують «ностальгічні» марші та акції на кшталт «Первомайских» мітингів та демонстрацій, а що, все ж краще коли «хлопці п’яні, коні запряжені» і все під контролем.

Я не даром розпочав свою фразу з висловлювання А. Корнілова, оскільки він також вважав, що зігравши в контрреволюцію є можливість заспокоїти народ, відвести їх від головних проблем сьогодення. Ні. Панове, запізно! Ми знаємо хто ми є і що нам робити далі, а ваші «гламури», акції, мітинги, демонстрації, обіцянки нам не потрібні. Ми самі з вусами.

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.