Французам на заздрість!

04 травня 2017, 09:38
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
167

В Україні є безліч чудових підприємств, створених з нуля, продукцією яких можна пишатися.


Одним з таких є запорізька компанія GFS, що спеціалізується на хлібо-булочних виробах та напівфабрикатах.

Із задоволенням сам спробував, як це – крутити круасани, якими потім ласуватимуть не лише в Україні, а й за кордоном. Адже продукція підприємства розходиться, як гарячі пиріжки в прямому сенсі слова, у США, Канаді, Вірменії, Словаччині та інших країнах. Не одразу вийшло, але одну партію я все ж таки випустив. Може не дуже професійно, але головне – робив з душею. Тож комусь повезе спробувати круасан від Ляшка.

Моя підтримка національного виробника полягає не лише в тому, щоб допомагати робити смачну випічку. З цим вони і без мене впораються. Я ж добиваюся дешевих кредитів для малого і середнього бізнесу, сприяння у пошуку нових ринків після втрати російського, зниження податків та створення усіх умов, щоб про наші булочки дізнався весь світ.

Я твердо переконаний: продавати потрібно не сировину, а готову продукцію, не зерно, а вироби з борошна. Коли ми дамо українцям роботу і гідну зарплату – нам не доведеться ходити з простягнутою рукою за кредитами. А з такими виробниками, певен, ми піднімемо економіку та піднімемо країну. Французи ще до нас в черзі за булочками будуть стояти, бо в нас вони смачніші.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,економіка,фракція РПЛ,українське виробництво
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.