Переселенцям гідне життя!

14 квітня 2017, 12:10
Власник сторінки
0
250
Переселенцям гідне життя!

Ляшко закликав депутатів долучитися до розробки законопроекту, що дозволить використати всі кошти, сплачені у вигляді податків окупованим Донбасом.

 13 квітня 2017 року на засіданні Верховної Ради України Лідер Радикальної партії закликає депутатів Верховної Ради України допомогти переселенцям з Донбасу і Луганську та вириріши їхні житлови проблеми.

 З офіційної сторінки Олега Ляшка: вдумайтеся: минулого року окупований Донецьк сплатив до Держбюджету України 1,5 млрд грн податків, а за перший квартал цього року – 240 млн грн. 

При цьому, два мільйони людей – тимчасових переселенців з Донбасу, ютяться по брудним, холодним гуртожиткам або змушені сплачувати по 5-10 тисяч гривень за оренду житла. Держава фактично кинула їх напризволяще.

Закликав депутатів долучитися до розробки законопроекту, що дозволить використати всі кошти, сплачені у вигляді податків окупованим Донбасом, на побудову, облаштування та ремонт житла переселенцям. Тільки у Маріуполі недобудованими стоять 10 будинків, на які немає держфінансування. Якщо ці люди знаходять можливість платити податки – ми маємо знайти можливість допомогти вирішити їхні соціальні проблеми.


Відео: https://youtu.be/BNayOFkJyjk

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Донецк,Луганск,допомога,Ляшко РПЛ,фракція РПЛ,переселенцы из зоны АТО,переселенці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.