Люби, Боже, правду!

10 квітня 2017, 13:27
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
7
112

Радикальна партія Олег Ляшко готова підтримати будь- які дії направлені на зупинення цинічних бариг від влади

Люби, Боже, правду! Радикальна партія Олег Ляшко готова підтримати будь які дії направлені на зупинення цинічних бариг від влади, які планують запустити механізм продажу української землі, в тому числі і іноземцям. Ми закликаємо всіх, без виключення, народних депутатів, в незалежності від фракційної приналежності, підтримати ініціативу фракції Радикальної партії Ляшка, щодо внесення змін до Конституції України, які б на віки вічні закріпили право на володіння і господарювання на українській землі за українськими фермерами і селянами. Ці зміни до Конституції вже підтримали своїми підписами близько 170 нардепів. Ми готові підтримати ініціативу Юлії Тимошенко, щодо проведення всеукраїнського референдуму, на якому українці мають висловити своє бачення по так званому ринку землі, але в той же час ми вимагаємо від Тимошенко визнати, що в 2008 році вона, будучи прем'єр-міністром України, вносила до парламенту на виконання підписаного нею меморандуму з МВФ законопроект про ринок землі, який передбачає продаж української землі не тільки українцям, а й іноземцям, особам без громадянства та іноземним державам.

Не вірите? Зайдіть на сайт ВРУ і переконайтеся!

Стаття 3. Суб’єкти та об’єкти ринку земель
1. Суб’єктами ринку земель є власники та покупці земельних ділянок (прав на них):
громадяни та юридичні особи України;
територіальні громади в особі відповідних органів місцевого самоврядування;
держава в особі відповідних органів державної влади;
іноземні громадяни та особи без громадянства;
іноземні юридичні особи, спільні підприємства, засновані за участю іноземних юридичних та фізичних осіб;
іноземні держави.

Ю. Тимошенко має пояснити українцям де вона каже правду: вносячи законопроект про продаж української землі чи зараз розпинаючись на телеканалах про референдум про заборону продажу землі?
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=31852

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Ігор Мосійчук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.