Корупція підбирається до Суспільного телебачення

10 квітня 2017, 11:43
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
61

Вибори керівника Суспільного телебачення не будуть чесними і прозорими, тому що влада підкупила делегованого від нашої фракції до наглядової ради СТ Вячеслава Козака.


Адміністрація Президента протягує на посаду керівника СТ Олега Наливайка. Наша політична сила підтримує Зураба Аласанію, який викривав корупцію Президента Порошенка. Всупереч нашій позиції корумпований владою Козак голосуватиме за провладного Наливайка, а не за Аласанію. Через цю продажність я вимагаю відкликати Козака. У відповідь кум Порошенка міністр інформполітики Юрій Стець бреше про політичний тиск на Суспільне.

Наша фракція голосувала за закон про Суспільне телебачення, бо українці мають право на чесні новини. Тому ми боремося за те, щоб влада у змові з олігархами його не приватизували.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,Козак,Радикальна партія,Олег Ляшко,телебачення,фракція РПЛ,Аласания
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.