Вступаю в справу Шокіна як третя особа

07 квітня 2017, 15:29
Власник сторінки
Народний депутат України
0
106

Звернувся до Вищого адміністративного суду про вступ у справу щодо поновлення Віктора Шокіна на посаді Генпрокурора в якості третьої особи.

Адже це зачіпає мої інтереси як народного депутата України, оскільки під час прийняття Верховною Радою оскаржуваного рішення я голосував за його прийняття, діючи в інтересах усього Українського народу та представляючи його інтереси.

Також надав свої заперечення на позовну заяву екс-Генпрокурора, адже вважаю її безпідставною та необґрунтованою. Із текстом заперечення можете ознайомитись у доданих мною сканах.

Нагадаю, що пан Шокін оскаржує Постанову Верховної Ради України від 29.03.2016 року про надання згоди на його звільнення. Серед підстав він виділив начебто кнопкодавство чотирьох народних депутатів, відсутність права у Верховної Ради надавати згоду на його звільнення в зв’язку з порушенням строків розгляду питання, а також те, що в проекті Постанови не було вказано, що він звільняється за власним бажанням (http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://www.facebook.com/vitaliy.kupriy/posts/1525586420808616?match=0LLRltGC0LDQu9GW0Lkg0LrRg9C%2F0YDRltC5LNCy0ZbRgtCw0LvRltC5LNC60YPQv9GA0ZbQuSzRiNC%2B0LrRltC9).

Крім того, Шокін вимагає скасувати Указ Президента про його звільнення, оскільки на нього начебто тиснув Петро Порошенко та екс-Віце-президент США Джо Байден, а Адміністрація Президента підкуповувала депутатів для того, щоб зняти його з посади. 

Ще раз повідомляю, що розгляд справи №800/98/17 призначено на 20 квітня 2017 року о 15:00 у Вищому адміністративному суді за адресою: м. Київ, вул. Московська, 8.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.