Час бути відповідальним

06 квітня 2017, 17:47
Власник сторінки
Политический эксперт
0
176

Україна потребує відповідальних політиків, прагматичних і швидких рішень.

Нинішній світ потрапив у зону турбулентності. Збройні конфлікти. Теракти. Політична нестабільність. Анексія Криму. Зруйнована Кремлем система світової безпеки. На цьому тлі ситуація в Україні та навколо неї видається вкрай тривожною. Оскільки, територія нашої країни стала полем геополітичної битви не лише між Києвом та Москвою, але й між Заходом та Росією…Виникає запитання: «що робити?».

Відповідальні вітчизняні політики, на кшталт народного депутата України та екс-керівника Донеччини Сергія Тарути, наполегливо намагаються знайти відповідь на це непросте запитання. Ще минулого року С.Тарута виступив з ініціативою провести масштабну європейську конференцію з безпеки, яка б повністю була присвячена проблемі врегулювання конфлікту на Донбасі. Зазначена ініціатива була презентована представникам парламентів Великої Британії, Німеччини та Франції. На тлі пробуксовки практично усіх форматів мирного врегулювання на Донбасі, ця ідея стає все актуальнішою.

У цьому ж році С.Тарута запропонував свій «План мирного врегулювання на Донбасі»(«План Три основи»), який між іншим передбачав залучення до врегулювання ситуації на Донбасі «третьої сили» - миротворчого контингентну під егідою ООН. При цьому політик неодноразово наголошував на необхідності залучення до переговорного процесу підписантів Будапештського меморандуму.

Крім того С.Тарута, як успішний бізнесмен усвідомлює, що Україна може вистояти у війні з Росією, якщо вона буде економічно сильною. Саме тому він ініціював створення української бізнес-ініціативи, яка передбачає напрацювання доктрини економічного зростання. На сьогодні вона вже практично готова. Справа залишилася лише за її реалізацією.

На нинішньому етапі Україна потребує відповідальних політиків, прагматичних і швидких дій, а не популістських гасел та вчинків…

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.