Щодо спроби Шокіна поновитись на посаді Генпрокурора

28 березня 2017, 13:42
Власник сторінки
Народний депутат України
0
117

Хочу дати свій коментар з приводу спроби Шокіна поновитись на посаді генпрокурора оскільки знаю деякі тайнощі відносин Порошенка і Шокіна.

На початку лютого 2015 року особисто Петро Порошенко переконував мене проголосувати за Шокіна коли він ще був кандидатом на посаду генпрокурора. Президент використав все своє ораторське мистецтво і переконав мене підтримати Шокіна як в Комітеті, так і парламенті.

Дивлячись мені в очі, Порошенко казав що абсолютно довіряє своєму протеже і несе персональну гарантію за його дії. Гарант пообіцяв мені, що невдовзі відбудеться реформа, прокуратури, буде створено Державне бюро розслідувань, що Шокін встановить замовників вбивства журналіста Гонгадзе, викорінить корупцію. І я викинув білий прапор. Ну як можна було не повірити такій "щирій" людині.

На підставі вищенаведеного я роблю висновок, що спроба Шокіна повернутись зрежисована на Банковій. Причин може бути дві.

Перша, малоймовірна, що реально Шокін поновиться на посаді, оскільки керівництво держави зіграє з ним в піддавки в судовому процесі.

А ось більш реальна причина - це приструнити амбіції Юрія Луценка. Примусити його до протиправного переслідування ворогів Порошенка. Або навпаки зупинити генпрокурора в його надмірній енергії в боротьбі з наближеними до президента злочинцями.    

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.