ЧИ ПРИЧЕТНІ ПЕРШІ ОСОБИ ДЕРЖАВИ ДО ВИБУХУ У БАЛАКЛЕЇ?

23 березня 2017, 12:31
Власник сторінки
0
120

У Балаклеї знищено склад боєприпасів ракетно-артилерійського призначення. Так, розумію, хтось собі на Канари на гарний палацик заробив.

У Балаклеї знищено склад боєприпасів ракетно-артилерійського призначення. Так, розумію, хтось собі на Канари на гарний палацик заробив.  Це з одного боку, а з іншого це веде до ослаблення обороноздатності  української армії. Не відчуваєте якесь дежавю? З одного боку на терезах благополуччя якогось індивіда чи кількох індивідів, а  із іншого обороноздатність країни.

І знову все б нічого. Але цей самий індивід більш всього психологічно був готовий до вчинення диверсії. А чого ж. У СБУ займаються кожну хвилину тим, щоб  контрабанда в зону війни не йшла. Напевне тому й видавали у ручному режимі тисячі дозволів на перевезення вантажів.  Військова прокуратура величезні потуги зосередила на тому, щоб виявити контрабандистів серед керівництва. Мабуть тому й було заарештовано десятки генералів та полковників, котрі кришували контрабанду.  

А знаєте, що найприкріше. Певна відповідальність за те, що трапилося в Балаклеї, лежить на перших особах держави. Це ж вони зробили все, щоб ті, хто розстрілював Майдан, хто займався корупцією в державі після революції гідності сіли у тюрму

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.