Мерів майже всіх великих міст можна посадити в тюрму за корупцію в рекламі

21 березня 2017, 13:44
Власник сторінки
Народний депутат України
0
80
Мерів майже всіх великих міст можна посадити в тюрму за корупцію в рекламі

Пропоную на досвіді міста Дніпро ознайомитись з корупційною схемою розкрадання бюджетних коштів, які надходять від власників конструкцій зовнішньої реклами (білборди, лайтбокси, банери тощо).

Після вчорашніх заяв Дніпровського міського голови Бориса Філатова що він народився в Дніпрі, там живе і буде жити мені згадалося відоме прислів'я: "Техас мають грабувати техасці!".

Хочу звернути увагу пана Філатова на те, що жити і любити рідне місто це зовсім не те, що обкрадати і зневажати.

Я особисто і усно, і письмово неодноразово вимагав у Дніпровського голови зупинити багатомільйонні корупційні оборудки в місті, але віз і нині там.

Щоб зупинити посадове свавілля і цинічну брехню я змушений жорстко реагувати. Сьогодні направив прокурору Дніпропетровської області заяву про злочин Бориса Філатова, який полягає у бездіяльності в зупинені розкрадання бюджетних коштів, які надходять на рахунки комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління" (КП "АТУ") від власників конструкцій зовнішньої реклами.

Коротко, схема полягаю в тому, що в супереч Постанови Кабміну від 09.09.2009 номер 968 близько 22 мільйонів гривень на рік від надання підприємцям в тимчасове користування місць розташування зовнішньої реклами взагалі не потрапляють в міський бюджет.

Ці кошти протиправно акумулюються на рахунках КП "АТУ", а потім використовуються не на підвищення соціальних стандартів життя громади, а банально розкрадаються.

Пан Філатов знає про це, але жодним чином не реагує, що має ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 367 КК - службова недбалість. Санкція покарання за цією статтею - до п'яти років позбавлення волі. Окрема класифікація щодо безпосередніх виконавців має бути за ч.5 ст.191 КК.

Дніпро не має терпіти високомірну брехню відвертих злочинців!

P.S. До речі, за це можна посадити в тюрму майже всіх голів великих міст України: Кличка, Труханова, Кернеса та ін.

Шановні читачі мегаполісів, пропоную скористатися зразком заяви для викорінення корупції на місцях.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: реклама,корупція,Дніпро,Борис Филатов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.