Нами ви вдавитеся!!

16 березня 2017, 21:28
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
256

Я вимагаю від Президента Порошенка припинити використовувати прокуратуру для розправи з моєю командою.


За те, що ми боремося проти узурпації влади Президентом Порошенком і його намагання використовувати прокуратуру як знаряддя політичної боротьби, кум Порошенка Луценко порушує проти моєї команди замовні кримінальні справи.

Мені вже повідомили, що проти мене особисто порушена кримінальна справа за несплату податків. Луценко так хоче поспішає виконати замовлення Порошенка на мою дискредитацію, що вже отримав ухвалу суду про вилучення документів. З політичних мотивів порушена кримінальна справа і проти мого колеги Андрія Лозового.

Порошенко і Луценко впритул не бачать злочинів Бойка чи Льовочкіна, які причетні до пограбування країни та вбивств людей на Майдані, зате переслідують мою команду.

Я вимагаю від Президента Порошенка припинити використовувати прокуратуру для розправи з моєю командою.

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії
Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5506

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,Бойко,Радикальна партія,генпрокурор,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Юрій Луценко,Сергій Льовочкін,Петро Порошенко,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.