В офшорах немає роботи для українців

16 березня 2017, 14:42
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
77

Заступник Голови НБУ Яків Смолій заявив про наміри НБУ знизити обсяг обов’язкового продажу валютної виручки експортерами до 50%.


Команда Радикальної партії запропонувала це ще влітку минулого року у нашому з Віктором Галасюком та колегами законопроект №4866 про лібералізацію валютних операцій для сприяння інвестиціям та експорту. В лютому цього року він був підтриманий профільним комітетом, але досі не поставлений на голосування парламенту.

Хто не пам’ятає – в серпні 2014 року НБУ зобов’язав всіх експортерів продавати 100% валютної виручки. Таке обмеження лише стимулювало експортерів не заводити валюту в Україну та ховати її в низько-податкових юрисдикціях. Але в офшорах немає роботи для українців! Тому Радикальна партія послідовно бореться за українську промисловість, інвестиції та експорт.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НБУ,законопроект,парламент,Радикальна партія,офшори,Олег Ляшко,промисловість,інвестиції,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.