Депутатський «пшик» від Руслана Демчака

10 березня 2017, 11:17
Власник сторінки
0
41
Депутатський «пшик» від Руслана Демчака

Нардеп від БПП Руслан Демчак став посміховиськом на зустрічах з виборцями. На початку березня нардеп відвідав свій 18 виборчий округ , який знаходиться на Вінниччині.

Нардеп від БПП Руслан Демчак став посміховиськом на зустрічах з виборцями. На початку березня нардеп відвідав свій 18 виборчий округ , який знаходиться на Вінниччині. Нещодавно обранець зустрівся  з мешканцями міста Погребище. Оскільки захід відбувався у четвер вранці, усі бажаючі не мали змогу прийти на зустріч до депутата, останній раз якого бачили у 2014 році перед парламентськими виборами. Відтак були присутні біля півсотні зневірених громадян райцентру та навколишніх сіл. Також зібрання відвідали помічники нардепа та голова Погребищенської РДА Іван Вінник.

Почав свій звіт Демчак з оцінки роботи Верховної ради. Людям ця «вода» була нецікавою, тому попросили депутата зосередитися на більш конкретних питаннях. Розуміння того, що обіцянки передвиборчої кампанії жодним чином не втілилися у життя- дало свої плоди. Представники громади просили не втомлювати пустою депутатською балаканиною, їх запитання звучали гостро та чітко.«Чому за час депутатства ваші декларації поповнились 133 мільйонами, солідним автопарком та будинком у Лондоні, а ми опинились за межею бідності?», «Що таке децентралізація і кому потрібна ця реформа, якщо громаді вона ні до чого?», «Чи не призведе створення госпітальних округів до знищення мешканців старшого покоління області?» - запитували місцяни у нардепа. Також мешканців райцентру та сіл цікавило питання обіцяних перед виборами доріг, ремонту шкіл і садочків. Окрім обіцяного кращого життя, люди натомість отримали псевдо-реформи , у вигляді оптимізації системи охорони здоров’я, галузі освіти та нищівного для села ринку землі. Начальник управління агропромислового розвитку Погребищенської РДА Валентин Ільчук бідкався - починається посівна кампанія, хто допоможе селянину? Депутат Руслан Демчак відповів,що це не його компетенція… Власне в такому руслі пройшла уся зустріч з виборцями. На запитання людей Руслан Євгенійович або відмовчувався, або переадресував своїм помічникам.

По завершенні зустрічі Руслан Демчак роздав присутнім буклети з його координатами. Мовляв, будуть питання-дзвоніть. Погребищани здивувалися такій несподіваній депутатській прозорості,адже до цієї зустрічі ні обранець,ні його помічники на зв'язок з народом не виходили. Також мешканці Погребища звинуватили депутата у його недолугості, отримали кольорові газети з усміхненим Демчаком та його пустими гаслами, і невеселі розійшлися по своїх домівках, із сумом згадуючи,як попередній депутат Григорій Калетнік і у свята і в будні був зі своїми виборцями, проводив медичні акції, влаштовував свята, відкривав дитсадочки, ремонтував школи , підтримував людей похилого віку, дорослим і малечі влаштовував святкові заходи, дарував подарунки. Нині жителі райцентрів потерпають від "життя по-новому"

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.