Які зміни потрібні Україні та українському суспільству?

09 березня 2017, 13:19
Власник сторінки
0
1828

Зміна всієї державної системи чи тільки зміна системи влади та привладної псевдоеліти?

Останні роки представниками значної частини різноманітних українських політ. партій, громадських об’єднань, багатьма відомими політичними і громадськими діячами та активістами, які претендують на лідируючі позиції і роль авторитетів нації, українському суспільству все частіше і агресивніше нав’язується думка, що для вирішення українських проблем достатньо змінити лише систему влади та привладну еліту.

Але в українській ситуації це теж саме, що замінити пілота і намагатися керувати "по-новому" авіалайнером, який вже розвалився у повітрі, горить і падає.

Отже, нам вкотре пропонують і надалі жити у злочинній державній системі з її антинародними, антиукраїнськими кримінальними цінностями та поняттями, але керованою новою "елітою", і спостерігати, як агонізує та руйнується українська державність та винищується українська нація.

Тож про всіх цих "добродіїв" можна сказати, що вони або некомпетентні і не розуміють важливості зміни всієї державної системи, не розуміються на фундаментальних системних проблемах, задачах та прикладних рішеннях державного будівництва, а отже, не знають, яку державну систему потрібно будувати, і намагаються бодай хоч якось змінити існуючу ситуацію, або ж вони є корисними ідіотами чи свідомими ворогами українського народу, проплаченими агентами українського кримінального олігархату, міжнародних злочинних корпорацій чи Кремля.

Ідея зміни системи влади і привладної еліти - одна з ідеологем, якою антинародний, антиукраїнський кримінальний режим маніпулює свідомістю українського суспільства вже на протязі 25 років української Назалежності.

Це ефективна технологія  перенесення акцентів, переорієнтація уваги українського суспільства з реальних шляхів усунення фундаментальних причин українського занепаду на незначущі, малоефективні, хибні моделі усунення системних проблем та на імітацію псевдореформ і боротьби з нескінченними злочинними наслідками існуючої державної системи (корупція, розграбування української держави, геноцид українського народу).

Інша ж частина українських "інтелектуалів" пропонує суспільству безліч логічно незавершених, нежиттєздатних програм, стратегій, концепцій та візій, в основі яких закладено різноманітні недосконалі, сегментарні, функціонально обмежені моделі державних систем та реформ, які в своїй структурній та функціональній архітектурі містять принципи, закономірності та механізми відставання у розвитку української нації та держави і консервують існуючі причини системних злочинів.

Насправді ж єдиним на сьогодні раціональним виходом для української нації є демонтаж існуючої злочинної державної системи і одночасна побудова цивлізаційно якісно нової позитивної еволюційної  моделі державної системи, яка на структурному та функціональному рівні усуває причини всіх системних злочинів, властивих існуючим на сьогодні у світі моделям державних систем, закриває шлях до державної влади представникам кримінальних антинародних угрупувань і ставить Україну та українське суспільству на цивілізаційно якісно новий еволюційний формаційних рівень розвитку.

Сьогодні Україні потрібна державна система, яка забезпечує їй прискорений еволюційний стрибок і дозволяє українському суспільству не витрачати даремно власний час, зусилля і ресурси, щоб наздогнати у своєму розвитку провідні  демократичні країни G7, G20.

А система влади є лише однією з ряду ключових підсистем другого рівня, які мають бути змінені на цивілізаційно якісно нові, і буде дієвою та ефективною лише зі зміною всієї державної системи і з одночасною зміною більш фундаментальних, визначальних для державної системи підсистем.

Формат і модель системи влади визначається секторальними принципами, які є лише наслідком (похідними) більш фундаментальних основ, на яких ґрунтується державна система.

Отже, потрібно міняти всю державну систему.

Потрібно знищити причини всіх державних системних злочинів, а не боротися з їх наслідками.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.