Ну что, красивая, поехали кататься…

02 березня 2017, 18:53
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
2
349

Вперше сів за кермо потужної машини моделі "Спартан", яку виробляють на нашому заводі АВТОКРАЗ, у Кременчуці. Відчуття - неймовірні. Це дійсно те, чим Україна може пишатися.


Можливо, в КРАЗі немає під задницею "геморойної" подушки, щоб там нічого не заржавіло… Але в КРАЗі є інше… Це звір. Наш, український звір. Простий, надійний, потужний і добрий. Такий, як українці.

Проте, на жаль, головна проблема цього, як і більшості українських підприємств, - відсутність держзамовлень, непрозорі тендери. Завод, де працює близько 3,5 тисяч українців, недозавантажений. На ньому могли б випускати більше не лише комунальної, але й військової техніки, яку так чекають на фронті.

Ми переконали уряд, щоб цього року державне замовлення було не 300 машин, а 1000. Зроблю все, щоб такі круті заводи працювали на повну потужність, щоб у людей була робота і гідна зарплата.


Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b5367

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: машина,Радикальна партія,АвтоКрАЗ,Олег Ляшко,фронт,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.