Національний Корпус, Правий Сектор і Свобода. Далі буде?

22 лютого 2017, 22:14
Власник сторінки
1
343
Національний Корпус, Правий Сектор і Свобода. Далі буде?
Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький

Сьогодні, 22 лютого, три політичні партії "Національний Корпус", "Правий Сектор" та "Свобода" провели спільний "Марш ніціональної гідності" у центрі Києва.

Три політичні сили пройшлись маршем від Майдану Незалежності, через Адміністрацію Президента, до Верховної Ради. Лідери організацій поставили ультиматум владі, який також опублікували на своїх офіційних сторінках. День для проведення заходу вибрали символічний - річницю втечі Януковича з України. 

Багато кого здивувало теке об'єднання, мовляв, чому цього не сталося раніше? Виникло багато питань з приводу подальшої співпраці трьох політичних сил. Як зазначають самі партійці - це не об'єднання у одну спільну політсилу, а консолідація в ім'я майбутнього держави. За словами активістів, країна сьогодні знаходиться у катастрофічному стані, а влада не докладає жодних зусиль для її порятунку. Об'єднання сил для збереження та відродження української держави - це термінова необхідність. 

Також лідери організацій зазначили, що подібний марш - не поодинокий випадок і "це тільки початок".  Як заявив Андрій Білецкий "Ми зібрались, щоб розпочати боротьбу за владу". Адже на думку активістів, влада повинна належати тим, хто керується лише національними інтересами.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,марш,Верховная Рада,Порошенко,Администрация Президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.