Мовчання московських зозуль

02 лютого 2017, 10:48
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
6
611

Шановні друзі, а ви помітили, що очільниця ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко не сказала жодного (!!!) слова про події останніх днів в Авдіївці?

Шановні друзі, а ви помітили, що очільниця ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко не сказала жодного (!!!) слова про події останніх днів в Авдіївці? Не засудила російських агресорів, які масовими обстрілами доводять ситуацію в Авдіївці до гуманітарної катастрофи. Не підтримала українських вояків в боях з московськими окупантами.

Кремлівська зозуля сором'язливо промовчала, і полетіла на молитовний сніданок до США молитись разом з американською елітою за велич Америки. Не боротися за майбутнє України, а молитися за велич Америки і служити Кремлю - в цьому вся її суть і все її нутро.

А ще вчора стало відомо, що близько 400 томів кримінальної справи, щодо вбивств Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана, в якій фігурує Юлія Тимошенко, за вказівкою колишнього генпрокурора Пшонки, напередодні російської окупації Криму, були вивезені на півострів і зараз контролюються Кремлем.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,РПЛ,Ігор Мосійчук,війна,АТО,Авдеевка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.