Корупція розмножується шляхом боротьби з корупцією

26 січня 2017, 17:59
Власник сторінки
Проповідник, правозахисник, видавець, письменник, журналіст.
0
121
Корупція розмножується шляхом боротьби з корупцією

Все просто і публічно, як театральні жести фокусника, який примудряється витягнути туза з рукава непомітно для цілого натовпу глядачів.


Тебе не спіймають за руку. Боротьба з корупцією відволікає увагу від того, що борець бере хабарі.

Ніхто, крім тебе. Боротьба з корупцією усуває конкурентів по хабарництву. Не забувай тусуватися зі знаменитостями та експертами, щоб не слухали конкурентів, коли ті викриватимуть твоє хабарництво.

У страху очі великі. Боротьба з корупцією дозволяє вимагати більші хабарі та шантажувати жадібних боягузів.

Поділяй і владарюй. Завдяки боротьбі з корупцією всі обговорюватимуть побутове марнотратство твоїх конкурентів по хабарництву, а не марнотратство держави при впровадженні абсурдних заборон на все, чого тільки людям хочеться, які ти вигадуєш, щоб бажаючі обійти ці заборони шикувалися в довжелезну чергу до тебе з мішками хабарів.

Чесне слово, тебе носитимуть на руках. Борцям з корупцією вірять платники податків та економісти. Коли кредит довіри буде розкрадений і всі зрозуміють, що ти обманщик, не соромся брати в долю обманутих, щоб вони далі обманювали себе. Роздавай народу дешеві подачки. Запрошуй економістів читати платні лекції про боротьбу з корупцією.

Знання – сила. Завдяки твоїй постійній безуспішній боротьбі з корупцією кожен знатиме, що гроші можуть все, але за все треба заплатити тобі. Коли ти розкажеш, як треба боротися з корупцією, всі шукатимуть корупцію там, де тебе нема, а ті, хто там був, прийдуть до тебе з відступними.

Виховуй зміну. Рости і залучай до боротьби з корупцією плем'я нащадків, вчи їх не повторювати твоїх зловживань владою. Вони все зроблять навпаки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,сатира,секрет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.