Савченко ніколи не сиділа у російській в'язниці

20 січня 2017, 15:29
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
513

Рано чи пізно це мав хтось сказати вголос. Є всі підстави вважати, що Надія Савченко насправді не сиділа у в'язниці, а все це був спектакль, зрежисований у Москві.


Вони, на жаль, змогли нас обдурити і нашими ж руками зробити з нею героїню-мученицю. Щоб тепер вона доносила ті тези, які їй диктує її куратор Медведчук та його кремлівські господарі.

1. Зверніть увагу на її колір шкіри після її нібито виходу з тюрми. Будь-яка людина, яка перебувала за ґратами підтвердить вам, що таким природнім і здоровим він бути не може в принципі. Людина, яка сидить навіть у відносно нормальних умовах, все одно, недоотримує сонячне світло і відповідно вітамін Е. Внаслідок цього шкіра патологічно бліднішає - і проходить це досить довго.

2. Трансляції судових засідань, які давали можливість подавати Савченко як героїчну мученицю. Щодо інших в'язнів Кремля - проводити трансляцію ніхто не дозволяв. Хтось бачив трансляції судів над Миколою Карпюком, Стасом Клихом, Олегом Сенцовим, Олександром Кольченком та іншими? Так отож.

3. Відео з камери - не аргумент. Таке відео можна зняти за годину.

Думаю, її тримали десь у санаторії або на конспіративній квартирі ФСБ і просто привозили на суди, щоб виконувати дії цього спектаклю і героїзувати Надію Савченко в очах українців і міжнародної спільноти.

Тепер - продовження театральної постановки. Надія зриває маску і переконує світ у тому, що війна на Донбасі - це внутрішній конфлікт, а не російська агресія проти України. А це головна теза московської пропаганди на інформаційному фронті.

В ефірі зі мною була її сестра Віра Савченко. На абсолютно чіткі аргументи реагувала відвертою істерикою. По Фрейду: "я в Росії теж в розшуку, але їздила туди на суди..". У мене все.


Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера  Радикальної партії


Источник: http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://censor.net.ua/b4949

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,ФСБ,Росія,Кремль,Радикальна партія,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,Виктор Медведчук,Сенцов,в'язниця,Володимир Путін,Николай Карпюк,Надія Савченко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.