Нагородна зброя в МВС або кому заважає Аваков?

16 січня 2017, 09:00
Власник сторінки
Член ГО "ПОСТУП", активіст, журналіст
1
3473

Нагородна зброя - відомча нагорода за особливі заслуги, визначені офіційними документами. Ії завжди вручали при всіх президентах.

Просто питання стоїть по-іншому зараз Аваков всім заважає. І те, що зараз саме в ці часи пропагандується тема із врученням нагородної зброї міністром Аваковим свідчить про те, що комусь «кортить» відправити Авакова у відставку. Проти міністра ведеться політична боротьба.

Із самого початку незалежності при всіх президентах вручалася нагородна зброя. Просто на той час це питання нікому не було цікавим, щоб його пополяризувати. А тут міністр, якого бояться, який багатьом чиновникам і політикам перейшов дорогу. Зате що вперше за роки незалежності в МВС почалися системні реформи, реформа Нацполіції, в МВС по областях почали відкриватися сервісні центри.

Зараз дуже багато осіб виступаючи проти української влади розказують, що вони могли зробити набагато краще. І в цьому є свої але. Тому що люди, які про це говорять не кажуть про помилки прем’єра Гройсмана чи президента Порошенка. Хлопці говорять виключно про певних осіб у владі. І в цьому вбачається політичне замовлення. Як от наприклад проти міністра, який за свою роботу в міністерстві зумів організувати та провести ряд реформ.

Я не захищаю Авакова та команду. Я абсолютно не є його прихильником. Нагородна зброя - відомчі нагороди не лише МВС, але і СБУ і МО. Той факт, що журналисти цікавляться виключно МВС говорить про замовний характер цього інтересу.

Просто, абсурд полягає в тому, що деякі люди доходять до маразму у звинуваченнях проти міністра.

І в даному випадку міністр веде себе абсолютно адекватно.

Нагороджуючи людей нагородною зброєю (до речі, ця практика існує в усьому світі) Аваков не має наміру давати зброю злочинцям та корупціонерам. За час що Аваков був міністром лише 15 % нагогородної зброї отримали цивільні особи, решта учасники АТО, поліцейські, прикордонники і т. д. Міністр внутрішніх справ Аваков ще жодному не подарував зброю на свій смак. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.