Реальність

15 грудня 2016, 21:04
Власник сторінки
0
126

Ось воно і відбувається

Реальність.

 Обраний Президент США призначає Державним секретарем дуже поважну людину. Людину, котра вела успішні перемовини з багатьма країнами. Він перемагав. Він – переможець. Rex Wayne Tillerson – людина, котра не буде боротись за Україну чи Сирію. Він буде боротися за інтереси своєї країни.  

 І це – правильно. Це чесно і демократично. Швеція, котра витрачає 1.% ВВП на оборону (о суперечить угоді про утворення НАТО) сильно плаче. Швеція і повинна плакати і ридати. Канада витрачає 0.99%. Греція – 2.38%. США – 3.7%

 

У Швеції дуже високі соціальні стандарти, але чому безпеку існування цих стандартів повинні оплачувати платники податків у США? Трамп безумовно має аргумент.

 

Ви особисто читали прибалтійську пресу після приїзду Грібаускайте? Почитайте. Вона була просто посланцем. Посланців не убивають (давня традиція), але що Вона (не Тимошенко) сказала? Все просто – Петя, пакуй чемодани. І не факт, що отримаєш назад карамелі з магазину у Севастополі і Сімферополі. А вони там на прилавках лежать. На обгортці написаний виробник.

 Наступає реальність. Я про це колись писав. Україна не готова до цього, до такої реальності. Влада нічого не робила для оцінки і вироблення системи дій у такій реальності. Влада посилала Лесика до Конячки. Там ще буде. І буде багато. На жаль. Тут більше питань до того, хто обіцяв парад у Севастополі. Не так це робиться. Ручка не пише, якщо ковпачок не зняти. Хоч убийся.

 Що робити? Всім відомо, що і як робити.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.