Суддя-бєспрєдєльщик знову кинув під варту учасника Помаранчевої Революції

15 грудня 2016, 16:06
Власник сторінки
Голова Партії захисників Вітчизни
0
155

Суддя-бєспрєдєльщик знову кинув під варту учасника Помаранчевої Революції та Революції Гідності із 3 інфарктами та операцією на серці

Щойно, повіривши в свою безкарність, суддя Капутсинський  М.В. прийняв рішенні, всупереч Ухвалі Апеляційного суду Запорізької області, прийняв рішення про взяття Морщавки Івана Євгеновича під варту на 60  днів.

Суддя  Капутсинський М.В., всупереч вимог Закну,порушуючи право на захист,   знаючи про участь адвоката Кармазіна Юрія Анатолійовича в засіданні Конституційного Суду України  в справі щодо  відповідності Конституції України (конституційності) Закону України "Про засади державної мовної політики"

Суддя Капустинський  при розгляді ді справи, видалив із залу представника Уповноваженого з прав людини  в Запорізькій області Павленка  Володимира Івановича

Таким чином Голову комісії за наглядом законодавства  Енергодарської міської ради беруть під варту .

Поведінка судді Капустинського М.В. викликала  сумнів у свідків судового засідання  в психіатричному стані   цього молодого чоловіка, який задовольнив   про взяття під варту 70- річного Морщавки І.Є.

Суддя Капустинський М.В. в своїй ухвалі вказав, що вона не оскаржується. Перевіримо  його вимоги в судах вищої інстанції.

Дії головуючого судді у справі не тільки є порушенням КПК, прав обвинуваченої особи і сторони захисту, але мають системний характер, є упередженими, необ’єктивними та викликають сумніви, що суддя зацікавлений у розгляді справи.

Суддя Капустинський М.В. за відсутності підстав, за неправомірним поданням прокурора Ковальова С.В., виніс ухвалу про зміну 70-річному Морщавці І.Є. з домашнього арешту на тримання під вартою.

Такі дії мають ознаки репресивної спрямованості, зневагу до прав, інтересів та свобод Морщавки Івана Євгеновича, насамперед через застосування тортур, нелюдське поводження або таке, що принижує його честь та гідність.

Можливо Революція Гідності й не мала відношення до Запорізької області, однак поновлення законності та дії Конституції України на її території конче необхідно.

Зокрема, люди в мантіях стали лауреатами батьківських премій. Так, суддя Капустинський, як вбачається з його декларації про доходи за 2014 отримав трохи більше 300 тис. грн. заробітної платні, а в лютому 2015 – купує квартиру в Києві вартістю понад 2 млн. грн. Окрім того, в декларації за 2015 рік з’являється ще й 50 тис. доларів на рахунках в банках. Тож не дивно, що суддя веде себе так нахабно, адже батько працює в Вищому спеціалізованому судді.

Вельмишановний Петре Олексійовичу, шановний Юрію Віталійовичу, не того вимагало суспільство, ми не вимагали, щоб «тітушок» покривала поліція, прокуратура та суди.

Не за це гинули люди

 

Невже в революційному запалі діячі, котрі ладні були перед тисячами активістів Майдану і об’єктивами камер світових телеканалів рвати сорочки на грудях, обіцяючи невідворотні демократичні зміни, справедливе перезавантаження влади і демонтаж ненависної електорату бандитсько-олігархічної системи кругової поруки, забули зміст своїх гарячих промов? Невже, не дай Боже, мафіозний спрут скував своїми мерзенними щупальцями їхні поривання?..

Виникає питання до Генерального прокурора України: « Чи знає він, що новопризначений прокурор Запорізької області та його підлеглі не тільки не знають Конституції й Закону, але й грубо порушують їх?».

Питання до Президента України, що призначає таких суддів: « Чи знає він що суддя Енергодарського міського суду Запорізької області Капустинський М.В., який почуває себе безкарно, адже батько працює на одній з керівних посад у Вищому спеціалізованому суді з розгляду цивільних і кримінальних справ, грубо порушує права людини й громадянина, кидає під варту учасника Помаранчевої Революції та Революції Гідності із 3 інфарктами та операцією на серці, відірвавши його від лікарні?».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.