3000 грн - добре, а 5000 - краще!

06 грудня 2016, 22:18
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
5
307

4 мільйони українців, які сьогодні отримують щомісяця мінімальну зарплату 1600 гривень, з Нового року матимуть не менше 3200 гривень на місяць.


Нам знадобилося майже півтора роки, щоб переконати уряд зробити цей радикальний крок. Але цього все одно не достатньо. За нашими підрахунками, мінімальна зарплата має бути не менше 5 тисяч гривень на місяць, а мінімальна пенсія - 3 тисячі гривень. За результатами виконання бюджету у першому півріччі 2017 року ми вимагатимемо чергового підвищення зарплат українців.

Усі ті депутати, які під будь-якими приводами не голосували за підвищення вдвічі мінімальної зарплати (що відбулося вперше за 25 років) - це вороги трудового народу! Для працюючих людей у селі чи в місті, які отримують тисячу чи дві гривень, а з нового року матимуть 3200 - це дуже суттєва підтримка. Але продажним політиканам, які жирують на корупційні мільйони від олігархів Онищенків, байдуже інтереси людей, бо вони не живуть на мінімальну зарплату.

Зараз наша команда наполегливо бореться, щоб понад 500 тисяч наших пенсіонерів, які отримують щомісячну пенсію 947 гривень, з Нового року мали пенсію не нижче прожиткового мінімуму - 1600 гривень на місяць і щоб ця пенсія індексувалася залежно від росту цін і інфляції. Для цього у бюджеті треба знайти додаткові 2,5 мільярда гривень. Ми пропонуємо ці кошти зняти з Генпрокуратури, якій збільшено бюджет на 2 мільярди гривень.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,заробітна плата,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.