Ангели наших Воїнів, без яких не бачити нам перемоги

05 грудня 2016, 13:26
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
104
Ангели наших Воїнів, без яких не бачити нам перемоги

Зі святом!


Дехто з них залишив роботу і сім’ї. Дехто ділив зарплату навпіл, залишаючи собі лиш те, що вкрай необхідне для життя. Дехто не спав ночами, аби пошити черговий комплект білизни для наших захисників. Дехто з них втратив на війні своїх рідних і друзів, але попри все – не втратив надію і віру в світле майбутнє України.

Спершу вони доставляли допомогу на Майдан, пізніше – на фронт. Їх об’єднує патріотизм і любов до рідної землі. А вони об’єднують нас із вами.

Вони – це волонтери, які доступні 24 години на добу 7 днів на тиждень. У них не буває вихідних чи поганого настрою. Вони просто беруть на себе відповідальність за долі сотень часто невідомих їм Героїв.

Ангели наших Воїнів, без яких не бачити нам перемоги. Щиро вдячний вам за ваш нелегкий труд, терпіння і силу волі. Ваш подвиг, так само, як і подвиг наших солдат – неоціненний! Ви – частина історії, яку самі пишете. Гордий, що тисячі волонтерів по всій країні – у нашій команді.

Зі святом!

 
Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Донбас,Олег Ляшко,війна,волонтери,схід,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.