Мосійчук: Політики, які не вшанували жертв Голодомору, мають понести відповідаль

27 листопада 2016, 10:36
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
4
373

Має бути і політична відповідальність для політиків за самоусунення від вшанування жертв Голодомору

Голодомор 1932-1933 років - це геноцид української Нації штучно влаштований червоними окупантами. За заперечення голодомору має бути введена відповідна кримінальна відповідальність, така як в Ізраїлі за заперечення Голокосту. Відповідні законопроекти вже знаходяться на розгляді нашого парламенту і фракція Радикальної партії Олега Ляшка наполягає на негайному їх розгляді.

В той же час має бути і політична відповідальність для політиків за самоусунення від вшанування жертв Голодомору. І коли від вшанування жертв Голодомору, як чорт від ладану, тікають представники кремлівсько-окупаційного блоку Бойко, Вілкул, Льовочкін, Королевська... то я розумію, що то така вказівка їхніх кремлівських господарів.

А от чому вчора від вшанування жертв Голодомору самоусунулася очільниця парламентської фракції, яка завжди рядиться в патріотичні строї? Може хтось таки бачив як Юлія Тимошенко в Києві, Дніпрі чи будь якому іншому місті відвідувала заходи з вшанування жертв Голодомору? Чи може хтось бачив Юлію Володимирівну на поминальному молебні в хоч якомусь храмі, хоч якогось патріархату? А може хтось з українців бачив, що хоч в цей день Тимошенко виступила з телеекранів не з політичною промовою а звернулася до Нації з приводу штучної трагедії планетарного масштабу? Не бачили і не чули? І я не бачив і не чув! Бо такого не було!

Московська зозуля відкрила своє справжнє обличчя. Їй байдуже до Голодомору та його наслідків, байдуже до ран які ніколи не загояться на тілі нашої Нації. Жодного пам'ятного слова не сказати, жодної дії не зробити по вшануванню мільйонів замордованих українців. Це як і чому? А тому, що це не її трагедія, це не її біль, це не трагедія її народу. Вона тут чужа і до українців та українських трагедій їй байдуже! Саме через це Юлія Тимошенко за час нашої національно-визвольної війни на Сході жодного разу не відвідала бійців на фронті та поранених в госпіталі! Жодного, Карл! Жодного!

Хоча можливо я помиляюся і Тимошенко була вчора дуже зайнята приготуванням банкету з нагоди сьогоднішнього Дня народження. То тоді я вибачаюся і з Днем народження, Юлія Володимирівно!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.