Юля і Майдан

24 листопада 2016, 10:09
Власник сторінки
0
124

Ситуація, яка склалася сьогодні в Україні дуже починає нагадувати 2004-2005 рік, коли відбулася перемога демократичних сил, і вони втратили величезний кредит народної довіри.

Ситуація, яка склалася сьогодні в Україні дуже починає нагадувати 2004-2005 рік, коли відбулася перемога демократичних сил, і вони втратили величезний кредит народної довіри. На думку багатьох, однією з причин - невгамовні політичні амбіції Юлії Тимошенкоо, яка вважала своєю заслугою «Помаранчеву Революцію». Саме вона тоді ви клянчила собі прем’єрське  крісло, у той час, коли кращою кандидатурою міг стати Петро Порошенко. Навіть тоді, коли його призначили секретарем РНБО і мав позитивний вплив на державну політику, ЮВТ влаштовувала капості та виносила на загал всі конфлікти та непорозуміння.

Після провалу її недолугої політики та реваншу сил старої політичної еліти, вона зникає з екрану «зомбоящиків». І ось знову шанс для «залізної» (а по факту – «іржавої») леді предстати перед народом як рятівниці демократії та всієї України.

Юлія Тимошенко завжди ходила по лезу ножа. Вона авантюристка, навіть більше, аферистка по натурі. Не дарма все своє життя в політиці вона ходила під карними справами. Махінації з газом, сумнівні контракти з Міноборони РФ, «договорняки» з Путіним – все це закладалось ще з кінця 90-х.

Зараз все це реалізується у плані «сусіда», метою якого є розхитування ситуації в Україні. ЮВТ дуже любить гроші, заради них вона побратається хоч з чортом лисим. І вона це зробила. Через кума ВВП – Віктора Медведчука на «бабусю» виділили велику суму коштів, яка нею використовується для організації мітингів псевдопатріотичних, соціально-невдоволених осіб, ошуканих вкладників – все йде за закордонним сценарієм.

Вона навіть не приховує те, що люди на її акціях стоять за гроші, які б , звичайно, можна було б використати на реальну адресну допомогу, що надало би їй значно більше політичних дивідендів та привело б її до влади у демократичний спосіб.

Юлія Володимірівна у притаманній їй жорсткій манері надала вказівки керівникам регіональних осередків «Батьківщини» звозити людей до столиці. Паралельно на акції нею залучаються колишні учасники АТО (у ЗМІ оприлюднена інформація про проплату їх участі за кошти у розмірі 1 000 гривень на день), не цураються наймати за 200-300 доларів «тітушок» - силове крило «народного бунту».

Біла і пухнаста тигрЮля у всій красі! Навіть імідж для цього змінила. Все по «книжці».

У українського народу з’явився шанс за всі роки Незалежності збудувати міцну процвітаючу державу, а «бабуся» з минулого не хоче цього допустити! Останній шанс для нею, використавши вигідну ситуацію та розчарованих людей, встрибнути у президентське крісло та сформувати маріонеточний парламент. От тільки за ниточки буде смикати не ВОНА!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.