Терористичну загрозу Україні несуть ті, хто встановив тарифи

18 листопада 2016, 17:49
Власник сторінки
2
373
Терористичну загрозу Україні несуть ті, хто встановив тарифи

Реакція влади на противників тарифів протягом останніх півроку була різною: спочатку всіх незгодних назвали класовими ворогами.

Далі президент сказав, що всі противники нових тарифів – учасники гібридної війни. Чиновники також нарікали: це списки Суркова, проросійські та антидержавні елементи, «шатуни»…

Як найпростіше забрати гроші? Узаконити грабіжницьку ціну на те, без чого людина в країні не може жити. Узаконити, пояснити, що інакше не буде: або ви заплатите, або вам буде погано; створити страшилку і на двох-трьох прикладах її реалізувати. В Україні узаконюють ціну на газ, відразу ж автоматично зростають тарифи, і все це підсилюється декількома речами: у рази підвищується судовий збір (зараз він становить майже 1000 грн для фізособи), створюється приватна виконавча служба для «вибивання» комунальних боргів; раптово починається ремонт водометів для Нацгвардії; широко анонсується посилення прав поліції. 

Все це утворює одну картинку: людей хочуть зобов'язати віддати гроші. Тих же, хто не згоден із такими «розкладами», автоматично цькують і записують у касту «шатунів».

Хочете імена справжніх «шатунів», які, як ніхто, дестабілізують ситуацію в Україні? Я вам їх назву:
1) Уряд Гройсмана, який у повному складі проголосував навесні цього року за ціну на газ для українців у 6879 грн/тисячу кубів.
2) «Кодло» під назвою НКРЕКП, яке влітку без перевірки та аргументів затвердило нові тарифи.
Може, це «руки кремля» надіслали українцям ненормальні, неадекватні платіжки за комуналку? Може, це Сурков їх малював? Чи, можливо, це Сурков прийшов до Уряду Гройсмана і проголосував за злочинну ціну на газ? НІ! Якщо хтось і розхитує ситуацію в країні, то це сама влада!

За її версією, з 15 листопада в столиці стартували акції протесту, які є частиною саме кремлівського плану «Шатун» із розхитування ситуації в Україні. Втім, розуміючи, що легенда з «шатунами», «сурковими» та «агентами кремля» на людей не діє, влада почала придушувати і паплюжити будь-які виступи проти себе. На 19 листопада ми анонсували по всій країні абсолютно акцію «Тарифного спротиву». Акція мала відбутися в Києві та ще 15 великих містах України. Але абсолютно мирну громадянську акцію, на яку зібралися вийти дідусі і бабусі, студенти, робітники та їхні діти — вирішили полити кров'ю, вселити у людей страх, безвір'я, біль і небажання себе захищати. Через небезпеку провокацій, після того, як ми отримали схеми, як планувалися вибухи в декількох містах, спрямовані проти учасників антитарифного протесту, ми вирішили відкласти акцію. 

Черчілль говорив, що уряди, які захопили владу силою або шляхом узурпації, часто вдаються до терору, щоб зберегти вкрадене. Схоже теперішня влада відчуває тваринний страх перед народними протестами: бігти особливо нікуди, а тут, у нас, не пошкодують. Вона вирішила подавляти будь-які спроби громадян заявити власний протест проти тарифного свавілля. 

Антитарифна акція на площах найбільших міст України все-таки відбудеться, а за цей час ми  плануємо організувати власну систему безпеки, щоб жоден провокатор, жоден нацист або терорист не змогли здійснити свою погану справу. 
Крім того, вже створено антитарифні підрозділи, аналітики яких допомагатимуть людям вберегти своє майно, а насамперед житло, через виникнення тарифних заборгованостей. Координація діяльності таких підрозділів здійснюватиметься кол-центром «Тарифного спротиву». Контактний телефон: 0-800-50-5290.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.