Соціалізм Трампа і замкнено-ліберальне коло політики в Україні

12 листопада 2016, 21:46
Власник сторінки
0
135
Соціалізм Трампа і замкнено-ліберальне коло політики в Україні

ІСТОРІЯ ВЖЕ НАВЧИЛА УКРАЇНЦІВ: ЗМІНА ВЛАДИ НЕ МОЖЕ БУТИ САМОЦІЛЛЮ

Я критично ставлюся до влади в Україні, але… Дискредитація владних інституцій в Україні та можливість зміни владної команди може не стати спасінням. Бо нова вахта гідна своїх попередників.

Як нинішній уряд, так і легальні опозиціонери є трансляторами ліберальної ідеології або інших придуркуватих ідеологій, що несумісні з реаліями.

Це замкнене коло.

Але вісь Саакашвілі-Лещенко-Шабунін і Ко – надзвичайно небезпечна.

По-перше, від них я не чув жодних змістовних планів щодо розвитку економіки та соціальної сфери. Їх представники говорять: не важливо, яка ідеологія, програма; важливою є мета, мрія, щоб вона нас об'єднувала. За такого підходу, очевидно, велика мета ніколи досягнута не буде. І справді. Що вони можуть запропонувати?! Боротьбу з корупцією, нову фондову корупцію, яку вони відпрацювали з Клінтон?!

По-друге, це фактор варягів. Згадайте російську імперію, Пушкіна. Що знищило цю державу? П'ята колона, яка здала країну як склотару (коли прийшов час і була дана відповідна команда), дико обкрадаючи її. Чому іноземців ставлять керувати медициною?! Тому, що в українця, яким би поганим він не був, хоча б є шанс на те, що прокинеться совість і він замислеться: Господи, що ж ми робимо з моїм народом?!

ТОБТО, П'ЯТА КОЛОНА ГОТОВА НА ВСЕ ЗАРАДИ ІНОЗЕМНИХ ГРАНТІВ!

Саакашвілі… Дешевий піар. Особі, яка не може ефективно управляти регіоном, нічого робити на рівні держави. Реформи Грузії – це казка, добре розтиражована. Допомога донорів була використана на туризм і дороги. Виробництво, економіка відновлена не була, пдв і тяжкі побори скасовано не було, скасовано стандарт мзп. Добре про грузинські реформи відзивається еліта, якій у будь-якій країні непогано. 

Ще любить розповідати про Рейтинг ДУІНГ БІЗНЕС. У цьому рейтингу Україна - на 81 місці. А Китай (друга економіка світу) - на 80 місці. Коментарі зайві. Якщо хтось вважає цей рейтинг вагомим досягненням, то він ідіот. Цей рейтинг вигадали ТНК, щоб варяжський менеджмент звітутвав про ДОСЯГНЕННЯ перед мешканцями бананових республік.

Балашов… Вразив зізнанням про віру і підтримку Трампа, навіть знайшов спільне між лібертаріанством і СОЦІАЛІЗМОМ Трампа з його МАХРОВИМ ПРОТЕКЦІОНІЗМОМ. Звичайно, про це все Балашов не згадав на своєму Каналі Ю-туб, зупинившись лише на необхідності зниження податків.

Насправді ж, це не були вибори Клінтон-Трамп. Це була боротьба еліт: фінансистів-інтернаціоналістів і американських промисловців (старих еліт), що екстраполювалася на протиставлення усіляких меншин (електорат Клінтон) і корінного населення (електорат Трампа).

Про інших навіть згадувати не хочу.

 

ШАНОВНІ УКРАЇНЦІ, НЕ ПІДТРИМУЙТЕ БЕЗДУМНО ПРОТЕСТНІ АКЦІЇ. БУДЬТЕ ПОМІРКОВАНИМИ.

ІСТОРІЯ ВЖЕ НАВЧИЛА УКРАЇНЦІВ: ЗМІНА ВЛАДИ НЕ МОЖЕ БУТИ САМОЦІЛЛЮ. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,социализм,либерализм,Дональд Трамп
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.