Гонитва за рейтингами замість справжньої роботи ГПУ

27 жовтня 2016, 14:50
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
64

Начальник управління спецрозслідувань ГПУ Сергій Горбатюк отримав догану від генпрокурора Луценка за те, що відмовляється фальсифікувати кримінальні справи.


Луценко вимагає від підлеглих передавати до суду нерозслідувані справи, через що вони в суді просто розваляться. Після цього Луценко розказуватиме, що корумпований суд заважає йому боротися з корупціонерами.

Цілком очевидно, що змушуючи підлеглих до незаконних дій, Луценко женеться за дешевими політичними дивідендами, а не прагне встановлення справедливості і притягнення до відповідальності винних. Прокурорська халтура призведе до того, що жоден з банди Януковича не буде покараний. А безграмотний, непрофесійний генпрокурор, який на догоду політичній кон’юктурі наказує фальсифікувати кримінальні справи, становить загрозу для суспільства. Тому наступного пленарного тижня я вимагатиму заслуховування в парламенті інформації Луценка і Горбатюка, щоб громадяни знали, що відбувається за лаштунками ГПУ.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Янукович,прокуратура,ГПУ,Радикальна партія,Олег Ляшко,Юрій Луценко,фальсифікація,фракція РПЛ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.